Ким Чен Ун. Снимка: архив, Reuters
fallback

Севернокорейският лидер Ким Чен Ун е екзекутирал бившата си годеница заради порнография, пише италианският вестник "Кориере дела сера", като се позовава на излизащото в Хонконг издание "Саут Чайна морнинг пост".

Хьон Сон Вой, която била певица, е била екзекутирана заедно с още 11 души миналата седмица. Тя била арестувана по-рано този месец. Задържаните с нея хора, които са били екзекутирани заедно с нея, също са били от света на шоубизнеса.

Те са били членове на две севернокорейски групи - Унхасу оркестра и Ванджаесан Лайт мюзик. Всички са били обвинени, че са се снимали, докато правят секс заедно.

Роднините на екзекутираните, в това число и на бившата годеница на Ким Чен Ун, са били изпратени в трудови лагери, от които може да не излязат никога. В Северна Корея се смята, че семействата носят колективна вина за деянията на един от членовете им.

Настоящата съпруга на Ким Чен Ун - И Сол Джу, също е пяла едно време в Унхасу оркестра. С бившата си годеница Ким Чен Ун се запознал преди 10 години, но се разделил заради настоящата си половинка, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

114

анонимен

преди 9 години

Пайнера Митко с пайнерките ще местят студиото в северна Корея а Азис ще е водещия в предаването "Дай да го лапна за да го хапна" и така в северна Корея пайнерките с Азис ще стабилизират морала в политиката на Ким Чен Ун и няма да има екзекуции !

113

Анонимен

преди 10 години

Браво-който тръгне на Джихад ,ще отговаря семейството му.Само това ги оправя.

112

Анонимен

преди 10 години

Stanala e grashka te ne sa se poznali che sa se smeniali

fallback