Снимка: архив Reuters
fallback

Българка бе осъдена за втори път тази година в Швейцария за джебчийство, съобщава на своя сайт вестник "Трибюн дьо Женев".

23-годишната жена, която е бременна, крадяла в автобусите и трамваите в Женева. Тя вече била осъдена условно да плати глоба по същите обвинения през януари, но само два месеца по-късно се върнала в швейцарския град и се захванала със същия "занаят".

Българката, която има едно дете на три години и половина, извършила общо пет грабежа в превозни средства от обществения транспорт.

Жената обещала, че ако бъде пусната на свобода, повече няма да върне в Женева. Съдията отново се смилил и й дал последен шанс, като я осъдил на 10 месеца затвор условно.

Той обаче се учудил защо българката идва да краде в Женева, при условие че съпругът е получавал на месец в София възнаграждение, еквивалентно на 2000 швейцарски франка. Тя обяснила, че се е скарала сериозно с мъжа си и се върнала да живее при своите родители, но останала без пари, пише БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

циганка

преди 10 години

Тази е ***, ЛЪЖЕ като ***, но съдията не предполага, че 2000 евро не взема и Президентът в България!!!

29

Анонимен

преди 10 години

Предлагам да премахнем българското посолство от Швейцария - виждам, че швейцарците достатъчно добре се грижат за българите.

28

Анонимен

преди 10 години

Не вярвам да е чиста българка. Това, че има българско име, не значи, че е българка. Но както и да е. И българка да е - съд и затвор! Ако имаше такава присъда - и кастриране. Децата ѝ - в приемни семейства. Не може такъв човек да гледа деца и това да са децата, с които да живеят моите деца.

fallback