По последни данни ранените са около 100. Снимка: Reuters
fallback

ФБР обяви, че трите експлозии, които избухнаха в Бостън, са терористична атака, предаде телевизия „Фокс нюз”.

Към момента официално е потвърдено за двама загинали при взривовете. Броят на ранените варира от 50 до 100 души, като все още няма официална информация. Някои от тях са в тежко състояние.

Мобилните връзка в централната градска част на Бостън са блокирани, като целта е да не се допусне осъществяването на нови взривове чрез мобилни телефони.

Мерките за сигурност в редица американски градове бяха затегнати след взривовете. Отменени са много полети в цялата страна, които трябва да летят до Бостън.

Междувременно посланикът на Бъгария в САЩ Елена Поптодорова съобщи за ТВ7, че няма информация за пострадали българи при атентата. "В маратона е участвал само един наш сънародник, но той е добре", успокои Поптодорова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

66

Нов 11.9.2001 на ЦРУ

преди 11 години

Ааах тези американци!!! Отново ли си организираха САМИ АТЕНТАТ както на 11 септември 2001 година? Тогава обвиниха и нападнаха Афганистан,а сега кого ще нападнат? Северна Корея,Иран,Куба или Китай???

65

нека отгатна

преди 11 години

Сега ще се окаже, че се свързани с Иран. И ще нападнат Иран. Ами че да ги нападнат, като си позволяват да строят газопровод до Китай без да питат шефчетата.

64

do 59

преди 11 години

1.Amerikanci v Siria nyama. 2. Na kamuniagi, kato tebe ne im puka za ubitite v Irak!Ako rusnaci gi beha ubili steshe da poluchish mnojestven orgazam!

fallback