66

Нов 11.9.2001 на ЦРУ

преди 11 години

Ааах тези американци!!! Отново ли си организираха САМИ АТЕНТАТ както на 11 септември 2001 година? Тогава обвиниха и нападнаха Афганистан,а сега кого ще нападнат? Северна Корея,Иран,Куба или Китай???

65

нека отгатна

преди 11 години

Сега ще се окаже, че се свързани с Иран. И ще нападнат Иран. Ами че да ги нападнат, като си позволяват да строят газопровод до Китай без да питат шефчетата.

64

do 59

преди 11 години

1.Amerikanci v Siria nyama. 2. Na kamuniagi, kato tebe ne im puka za ubitite v Irak!Ako rusnaci gi beha ubili steshe da poluchish mnojestven orgazam!

63

до 70

преди 11 години

Да обиждаш хора на ренегатство си е чиста проба глупост,защото света е отворен за всички мислещи и можещи хора.Колкото до фарфара,не си наясно с думите,но това си е твой проблем.Българите,напуснали и успели в общества с други традиции и култури винаги ще са трън в очите на слепите,,патриоти'',защото дваж по-труден е пътя ,който те са поели.Гордост е да прочетеш постигнатото от българи в чуждите сайтове,това което за жалост липсва в нашите.А аз все още съм тук и желая успех на българите по света.

62

морски

преди 11 години

Един прекрасен ден за световната демокрация.

61

Става пред очите ви

преди 11 години

Сценария на сатана да унищожи световното население в името на една шепа супербогати и презадоволени "хора", а всъщност слуги на дявола.Всички които искат да живеят живота на богатите, биват премахвани от богатите "доброжелатели" по начин по който на тях им уйдисва.Който живее незабележимо и извън всякакви световни събития и разчита на Бог, Бог ще го спаси.Сатанинския свят е обречен и края му идва. Ще го познаете по интензитета на събитията. Към края на злото и грешното няма да има нищо добро.

60

Анонимен

преди 11 години

Пооредния "атентат" на американските "служби за сигурност", с плиткия им сценарий станал световноизвестен, но за слепите и глухи е терористичен акт на някаква чждестранна организация.Прави впечатление крещящата истерия във връзка с "този атентат", но по другите континенти и държави, че има масово унищожение на хора-никому неизвестни, се подминава без никакво осъждане или като "нещо нормално".Хора-избивани от режими подкрепяни от американци и руснаци, и хора умиращи от изкуствено създаден глад.

59

Анонимен

преди 11 години

ДО ТУК КОМЕНТАРИТЕ СА НАЙ-РАЗЛИЧНИ. НО АЗ ИМАМ ОПРЕДЕЛЕНО МНЕНИЕ ЗАЩО СВЕТЪТ СЕ ПРЕПЪЛНИ ОТ АТЕНТАТИ. АМИ КАК НЯМА ДА СЕ ПРЕПЪЛНИ СЛЕД КАТО ПРОПАСТТА МЕЖДУ БОГАТИТЕ И БЕДНИТЕ СТРАНИ И ХОРА ОЩЕ ПОВЕЧЕ СЕ ЗАДЪЛБОЧАВА. ЕДНИТЕ СТАВАТ ВСЕ ПО-БОГАТИ ПО ТВЪРДЕ СЪМНИТЕЛЕН НАЧИН /много са пътищата и начините за това/, а останалите теглят хумота на робството,което е завладяло целия свят.УБЕДЕН СЪМ,ЧЕ ДОКАТО ИМА ДИВ И ВАРВАРСКИ КАПИТАЛИЗЪМ, ЧОВЕЧЕСТВОТО ЩЕ ПАТИ НЕ САМО ОТ АТЕНТАТИ,АМИ И ОТ ВОЙНИ.

58

ева

преди 11 години

всесветовна поквара, разврат, подлост и користност - до степен, че всичко хуманно се стопява, затрива и изчезва...Но всички сме длъжни да не затулваме сигналите си на човечност до последно, да не се отказваме!!!!

57

11

преди 11 години

До 66За едно нещо много грешиш, в *** превърнахте страната ни тези близо 2 млн. души, които я напуснахте и давате тук от разстояние мъдри наставления.Нали знаеш правилото, в една битка не се ли сражаваш редом с другите си ренегат и фарфара, най- малкото.Така е и в трудната битка за оцеляване на България, която, хора които напуснаха страната направиха още по- тежка, защото без хора нищо не става.Така че си запази безполезните съвети, за политически сайтове в чужбина ако си там.

56

простакел

преди 11 години

Сега афроамериканците в панделата яко мастурбират в очакване на евентуалните виновници за взривовете.

55

ррр

преди 11 години

ние сме "малка" държава и трябва да сме ориентирани правилно - или може би искате да сме като Северна корея, обградени с бодлива тел и тогава нямаше да гледате американски филми, а щеше да гледате подобни филми като "Четиримата танкисти и кучето" :) И не са виновни американците за нашите заплати от 300 лв., виновни сме си ние, защото сме с такова подло мислене и крадливи.

54

Българското падение

преди 11 години

Да четеш коментари,в които някои се радват на нещастието на другите си е ПАДЕНИЕ,после защо сме били толкова смешни,жалки и бедни.Ами заради МАТРЯЛА.Все повече от оставащите тук си заслужават съдбата и се обиждат,че превърнаха страната ни в ***.

53

Информиран

преди 11 години

Не е Иран - Станишев и ПЕС са!!! Така обелязват годишнината от Атентата в църквата Света Неделя - 16 април 1925 г. Явно другаря Станишев с бойното име Съсела лично е заложил бомбите ама понеже били направени във ВМЗ по време на стачката от зимата две не гръмнали :)))))))П.П. Нали четящите това са наясно, че тези факти са толкова верни колкото и че Иран или КНДР са направили бомбите :)

52

ррр

преди 11 години

А бе хора кви коментари пишете бе !? Как може да ви е такова мисленето !? Какво са виновни обикновените хорица пострадали там. Ами защо сочите и цели държави /Иран, Ирак, Сирия и подобни/. Ясно е че това са отделни терористични организации, а не обикновените хора в тези държави. Много американски филми сте гледали бе. Дело било на ФБР и ЦРУ, ха ха ха !!? Добре, че имате възможност да гледате американски филми и да ходите спокойно по европеййски и американски държави да учите и да бачкате.

51

относно Морския

преди 11 години

До Samuilov предлагам да се обадим на ФБР да му ги донесат.Понеже толкова се радва на атентатите може и да знае нещо как са ги организирали господарите му

50

Samuilov

преди 11 години

До морскиТи пи ли си хапчето, бе?

49

ттт

преди 11 години

Жалко за жертвите! Не тези хора трябваше да бъдат убити.

48

морски

преди 11 години

Слава Богу света се събуди и започна да си го връща на САЩ.

47

dx

преди 11 години

Няма никакво съмнение ,че е терористичен акт.По принцип ФБР,ЦРУ и полицията на САЩ първо допускат ,че е криминален акт и чак след това теракт.Наследено още от времето на Студената война. Актът е на Хизбула и защо ФБР веднага не го обяви ! За пример-Бургас-България.