Снимка: архив, Reuters
fallback

Интерпол също се включи в издирването на 18-годишната българка Марияна Чендрон, осиновена в Италия, която е в неизвестност от 27 февруари тази година, съобщава сайтът "Тревизо тудей".

Полицията в Италия вече смята за сигурна версията, че Марияна е избягала сама дома на осиновителите си. Предполага се, че момичето се укрива в при познати или във Франция, или в родината си България.

За изчезването на българката беше съобщено в италианската програма за издирване на безследно изчезнали хора по РАИ Тре "Кой ги е виждал".

След съобщението буквално заваляха телефонни обаждания и съобщения, че Марияна е била забелязана в района на Местре, Маргера, Абано Терме, Кординяно и Тобмоло, в областта Венето.

Марияна е работела в ресторант в голф клуб в Кастелфранко Венето, край Тревизо. Тя е живеела с осиновителите си в община Паезе, на пет километра от Тревизо.

Момичето често пъти говорело пред познати, че иска да замине за Франция. В миналото Марияна често пъти напускала дома си за по няколко дни.

За последно била видяна на излизане от работа на 27 февруари, когато тъкмо била получила поредната си заплата. Тогава тя се отправила към къщи с велосипед.

Малко преди изчезването си, Мариана написала във Facebook, че за известно време няма да качва съобщения, защото няма да има достъп до компютър. Тя е казала, че съжалява, че животът й се е объркал и че трябва да се раздели с някои хора.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

муспи

преди 11 години

Новият премиер, тоя, френския посланник, каза пред изсраелския вестник "*** тадей" че не е толерантно да се публикува снимка.

8

Анонимен

преди 11 години

на такива лай,а все родителите са им виновни.

7

Анонимен

преди 11 години

Ако някой живее в твоето семейство ( осиновен или не ) и на се прибира , първото нещо е да си мислиш че се е случило нещо лошо и трябва да се обадиш в полицията . Ако си осиновил някой е още по отговорно и ако не се обадиш че този човек не се прибира , не телефонира - е още по задължително да обявиш .

fallback