Снимка: архив Reuters
fallback

Камериерката от нюйоркския хотел Софител, обвинила бившия директор на Международния валутен фонд Доминик Строс-Кан в сексуално посегателство, е получила 1,5 милиона долара, за да се откаже от гражданския си иск срещу него, пише в. "Журнал дьо диманш". С половин милион от парите Нафисату Диало е платила хонорарите на адвокатите, а останалите задържала за себе си, уточнява БТА.

Преди това вестници написаха, че Диало, която е гвинейка по рождение, е получила 6 милиона долара, за да се откаже от гражданския си иск срещу Строс-Кан. Това беше категорично опровергано от съдията Дъглас Макиън, натоварен с делото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

petter.bojinov

преди 11 години

Така е в страната ня неограничените възможности. Просто хитрите ню-йоркси адвоксати са го поставили в цукцваг (принуден ход). Според американските съдебни правила този който те обвинява е прав и ти трябва да докажеш противното. А Доменик няма как да каже че е много грозна и не може да му го вдигне, защото ще бъде сексуална подигравка.Така че внимавайте с нюйорксите хотели, освен че някой плъх може да ти доизяде пицата през нощта, някоя камериерка може да ти измъкне солидна сума в града.

17

Анонимен

преди 11 години

Евала, бате! За толкоз пари ...

16

Анонимен

преди 11 години

Големец! Ч.ка си, после плаща милиони и не му пука.

fallback