Снимка: Reuters
fallback

В Бостън беше обявено извънредно положение в здравеопазването, след като здравните власти в щата Масачузетс
съобщиха, че 18 души са починали от грип, предаде ДПА. Болните непрекъснато се увеличават и болестта се разразява, съобщи пред в. "Бостън хералд" служител на министерството.

Четирима души са починалите в Бостън, пише БТА. Потвърдените случаи на заболяване в града са над 700 от началото на сезона през октомври в сравнение със 70 за същия период на миналата година. 44 американски щата са засегнати от грип, съобщи Си Би ЕС, като цитира центровете за контрол над заболяванията. Няма точни данни за жертвите в цялата страна, но те са десетки, включително около 20 деца, посочва ДПА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Discovery

преди 11 години

До 9:Айде аз ще ти отговоря да не се чудиш :). Фармацефтична мафия има и винаги ще има, както има футболна мафия, политическа мафия и всички други изредени, но е смехотворно да твърдиш, че подобни вируси, епидемии и други са предизвикани от така наречената фармацефтична мафия!!! И всеки знае, че антибиоткиците и всички други лекарства отслабват имунната ти система и те правят по уязвим за вирусите. Ако не искаш да ти се налага да ги ползваш спортувай редоно и се храни здравословно!!!

8

до Лекар

преди 11 години

С 1 дума искам отговор : има ли фармацефтична мафия или не ?

7

факт

преди 11 години

Сори лекарче на 22 съм => няма ваксини=> няма пари за тебЗа всички останали : напишете в ю туб : Атанас гълъбов и се наслаждавайте на предаванията

fallback