Ер Франс пусна евтини билети по 58 дестинации. Снимка: архив, Reuters
fallback

Френският авиопревозвач Ер Франс обяви днес, че ще се бори за европейските си клиенти с нискотарифни авиокомпании като ИзиДжет и Райънеър, пускайки евтини билети по 58 маршрута до близки и средно отдалечени дестинации, предаде ДПА.

Цените започват от 49 евро за еднопосочен билет, включително таксите. За чекиран багаж се плащат допълнително 15-30 евро.

Ер Франс посочи, че новите билети са насочени към "60-те процента от потребителите, който търсят възможно най-изгодните оферти и 40-те процента от пътниците до близки и средно отдалечени дестинации, които пътуват, без да чекират багаж".

"Не ставаме нискотарифна компания, продължаваме да предлагаме качеството на услугите на Ер Франс", каза главният изпълнителен директор на авиопревозвача Александър де Жуниак.

Днес сутринта европейските интернет страници на Ер Франс блокираха заради силното търсене на новите билети, които важат за полети от 6 февруари, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 11 години

До Тъжно е, 2012 година беше най-сигурната година в историята на авиацията! Не само, че не е вярно това което пишеш, ами напротив! Статистически около 70 пъти е по голям шансът да загинеш на път за летището в колата или таксито, от колкото в самолет!

29

js

преди 11 години

който за каквотоси плаща , аз предпочитам софия - мадрид - тенерифе да платя 120 евро на райан ейр отколкото 500 евро на вятъра ,това че ти предлагат мин вода за 3 евро и скреч карти по време на полета има лесно , не ги купувайте . аз съм мн доволен отниско бюджетните авио , парите които спестявам предпочитам с кефда си ги изхарча вместо даги давам за екстрите ( безплатна храна и учтиви стюардеси )

28

до 27

преди 11 години

колко излиза един полет от точка А до точка Б и как е невъзможно да са на печалба продавайки билети на цена 49 евро.-------------- Ooo, колко си прос...

fallback