30

Анонимен

преди 11 години

До Тъжно е, 2012 година беше най-сигурната година в историята на авиацията! Не само, че не е вярно това което пишеш, ами напротив! Статистически около 70 пъти е по голям шансът да загинеш на път за летището в колата или таксито, от колкото в самолет!

29

js

преди 11 години

който за каквотоси плаща , аз предпочитам софия - мадрид - тенерифе да платя 120 евро на райан ейр отколкото 500 евро на вятъра ,това че ти предлагат мин вода за 3 евро и скреч карти по време на полета има лесно , не ги купувайте . аз съм мн доволен отниско бюджетните авио , парите които спестявам предпочитам с кефда си ги изхарча вместо даги давам за екстрите ( безплатна храна и учтиви стюардеси )

28

до 27

преди 11 години

колко излиза един полет от точка А до точка Б и как е невъзможно да са на печалба продавайки билети на цена 49 евро.-------------- Ooo, колко си прос...

27

Floris

преди 11 години

Ако ще си мерим авиокомпаниите... Пробвайте Korea Air - Безупречни са... Ходих до Нова Зеландия и обратно за по-малко от седмица, смених 4 полета на КА всеки от по 10-12ч Майка ми не ме е обгрижвала така както стюардесите им и стационарният персонал :)Wizz, Rayan, Jet... Това е Димитровградският пазар на самолет с персонал който те третира като животни натоварени в посока кланицата... Сега мисля да ходя до Индия и ще пробвам Turkish air, че на където и да погледна ве ги препоеъчват :) ПЪТУВАЙТЕ

26

Тъжно е

преди 11 години

Авиацията в световен мащаб върви само надолу, това уви ще доведе до много трагедии. Закони, наредби и правила в авиацията се пишат с кръвта на загиналите в катастрофите. Всички тези нискотарифни превозвачи са нищо друго освен перални на мръсни пари. Който е запознат с цифрите може да си направи елементарна сметка колко излиза един полет от точка А до точка Б и как е невъзможно да са на печалба продавайки билети на цена 49 евро. Това все някога ще спре и дано да е по-скоро.

25

дедо Ташунко

преди 11 години

Ще се радвам, ако Луфтханза пусне билети на такава цена. С немската коректност, отговорност и педантичност...

24

Павла

преди 11 години

Миша , само *** дето никога не се е качвал на "Turkish" ще ти цъка минуси . Наистина са много добри , но са предмет на темата ... пропуснах ги като изброявах тия с които съм пътувал. С класа са над Lufthansa или British.Lufthansa полет Лондон- Франкфурт , храната беше точно три резенчета ябълка , дори не и цяла ябълка + Данон Активиа от 125 мл. , стюардеси на около 50-ина г. Отдавна традиционите компании не са това което бяха и единтвеното предимство е при отменени или изпуснати полети.

23

Павла

преди 11 години

Днес наистина имаше проблемен полет до Форли , но за над 60 полета последните 5 години имам точно две закъснения с по около 4 часа при Wizz..Летя средно около 22-30 пъти годишно с различно авиокомпании и проблеми са се случвали с всеки.Ползвам често и Lufthansa , BG Air , Qatar . Научи се да пишеш грамотно и на кирилица. Всички съвременни смартфони/таблети/лаптопи го позволяват независимо в кой край на света си и откъде ти е купена джаджата.

22

Миша

преди 11 години

Знам, че сега сигурно ще вземете да цвъкате "минуси", но една от най-добрите компании, с която съм летял е "Turkish Airlines". Факт! (И не - нямам "роднински" връзки - това е обективно мнение. )

21

Анонимен

преди 11 години

Patuvai s Wizz za da razbere6 kakvo zna4i hodene po makite.Ako pak patuva6 na Ivanov den moli se pilota da ne se kazva Ivan.% 4asa v samoleta kato sardelite na baba prez zimata prekarahme predi da izletim.Gorkite horiza koito 4akaha nas za da otpatuvat za rodna Balgariy.Maglata gi grabna i vmesto ot Forli sas samolet moge bi 6te izletyan polet s Wizzt sas avtobusa koito gi otkara v Bologna.Priyate

20

Павла

преди 11 години

Моя грешка - в Париж кацат на Де Гол , а в Берлин на Шонефелд ... тия имена ако изобщо нещо ти говорят де .

19

Павла

преди 11 години

До UKМда чували сме щото пътуваме , а ти предполагам ползваш автобус ама иначе си много компетентен :-)ЕаsyJet наистина не кацат на Хийтроу , но кацат на Гетуик в Лондон , в Париж са на Орли , в Мадрид на Барахас. Ако си имаше хал-хабер щеше да знаеш , че точно те са единствения лоу кост който летят само до първоклсаните летища.Wizz също по много дестинации кацат на основни летища като например в Мадрид или Барселона ... ако искаш Милано( Бергамо) е на час път както и Милано (Малпенза)

18

Анонимен

преди 11 години

До UK, ти четеш ли новината? Ер Франс въвеждат билети по 49 евро в една посока, но за чекиран багаж трябва да плащаш допълнително 15-30 евро в една посока или 30-60 евро в двете посоки!

17

UK

преди 11 години

Да сте чули някога тези карго превозвачи като Ryanair,Easyjet,Wizzair да са кацали на Хитроу в Лондон или други основни летища в Париж,Берлин,Мадрид? Кацат по нивите във второстепенни летища като Станстед,Лутън и други.Плащаш 15-20 паунда за багаж от 15 кг в една посока, 50 паунда за такси то тези летища,ако не искаш да се друсаш по нощни автобуси. Полетите им са или в тъмни зори или много късно вечерта. Наблъскан си като сардина, за една минерална вода плащаш 3 паунда,не можеш дори и дремнеш-постояно грачат за скрач карти,календари и други глупости.Ако полета е отменен заради лошо време или друго оставаш да висиш като бездомно куче.Така че разликата е от земята до луната.

16

Анонимен

преди 11 години

wiz kydeto kaza praviat proverki. na vsiako leti6te! pone ne letiat s mnogo malko kerosin za da pestiat kato rainair i kazat niakyde po spe6nost.

15

tarbuh до 12

преди 11 години

Давам ти пример - с Wizz Air примерно, самолета каца от някъде, пътниците слизат, самолета завърта и тръгва нанякъде пак. Няма проверки и т.н. Понякога се отменят полети ако пилота е уморен от прекалено много курсове за деня...

14

Анонимен

преди 11 години

Антъни Хопкинс празнувал рождения си ден в Москва днес .

13

Анонимен

преди 11 години

a be do BG i rumynia mai ni6to evtino ve4e ne leti. (ne govoria za 4artari), ama i te sa skypi

12

Авиомеханик

преди 11 години

Разликата е огромна, особено в техническото състояние на самолетите..айде летете си със здраве :)

11

Анонимен

преди 11 години

Може ли някой да ми обясни разликата между нискотарифен и нормален превозвач освен смарангясалия сандвич и запазените места