Сградата на парламента в Лондон. Снимка: Reuters
fallback

Британски депутат заменя политическата джунгла с австралийската дъждовна гора и ще участва в телевизионно риалити шоу, предаде Асошиейтед прес.

Консервативният депутат Надин Дорис е подложена на критики заради участието й в риалити шоуто "Аз съм знаменитост . . . Измъкнете ме оттук", което събира известни личности в австралийската пустош и ги подлага на най-различни, понякога екстремни изпитания.

Тя беше разкритикувана, защото най-малко месец няма да изпълнява парламентарните си задължения. Бившият депутат консерватор Хари Гринуей определи това решение като "скандално".

Дорис е сред най-критичните гласове сред членовете на Камарата на представителите на британския парламент и е най-известна с блогърските си писания и позицията си против абортите. Тя е известна и с това, че нарече премиера Камерън и финансовия министър Джордж Осбърн "арогантни богаташчета". Тя заяви преди дни, че ще участва в шоуто "по една проста причина -16 милиона души го гледат".

Междувременно бе съобщено, че Консервативната партия временно е прекратила членството на Надин Дорис, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

az

преди 11 години

Какво да кажем за нашата Калинка Крумова? Уж избрана за народен представител, а обикаля телевизиите и си танцува ;).

4

мим

преди 11 години

Нашият парламент си е риалити шоу.Този път изпреварихме британците.

3

Анонимен

преди 11 години

че Консервативната партия временно е прекратила членството на Надин Дорис.............................егати демокрацията!!

fallback