Снимка: Reuters
fallback

Земетресение с магнитуд 5,3 беше регистрирано тази нощ в Южна Италия, съобщи ДПА, като се позова на агенция АНСА.

Трусът е станал на границата между областите Калабрия и Базиликата, уточнява БТА. Според Геофизичния институт на САЩ епицентърът му е бил на 6 километра от град Мормано на дълбочина 3,8 километра.

84-годишен мъж е починал от инфаркт, а болница в Мормано е била евакуирана. Има данни за пострадали сгради в историческия център на града.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Харпър

преди 11 години

Джон Кихоу го е написал много хубаво - "Природата е едно цяло. Дори да откъснеш една тревичка от нея, цялата потрепва..."Земетресенията, всъщност, са съвсем нормални явления, които са се случвали, случват се и ще продължават да се случват. Просто Природата ни напомня кои сме и, че всъщност не можем да вървим срещу нея. А ние какво правим? Замърсяваме я по всякакъв начин.. Това е нейният отговор.Да, страшно е, но подобни стихии могат да ни помогнат да намерим отново човешкото в себе си.

48

до 56

преди 11 години

пич, защо говориш глупости като не разбираш, ти виждал ли си облак да изчезва за минути ?

47

Анонимен

преди 11 години

И какво като е имало земетресение?! Ако не умрем от земетресение, ще умрем от нещо друго. Дори да се предпазим от всичко, накрая пак ще умрем от старост. Трябва да разберете вече, че не сме безсмъртни и рано или късно ще умрем.

fallback