49

Харпър

преди 11 години

Джон Кихоу го е написал много хубаво - "Природата е едно цяло. Дори да откъснеш една тревичка от нея, цялата потрепва..."Земетресенията, всъщност, са съвсем нормални явления, които са се случвали, случват се и ще продължават да се случват. Просто Природата ни напомня кои сме и, че всъщност не можем да вървим срещу нея. А ние какво правим? Замърсяваме я по всякакъв начин.. Това е нейният отговор.Да, страшно е, но подобни стихии могат да ни помогнат да намерим отново човешкото в себе си.

48

до 56

преди 11 години

пич, защо говориш глупости като не разбираш, ти виждал ли си облак да изчезва за минути ?

47

Анонимен

преди 11 години

И какво като е имало земетресение?! Ако не умрем от земетресение, ще умрем от нещо друго. Дори да се предпазим от всичко, накрая пак ще умрем от старост. Трябва да разберете вече, че не сме безсмъртни и рано или късно ще умрем.

46

Racer

преди 11 години

Офф,само сега да не вземе да стане пак и в България!!

45

до 54 от 56

преди 11 години

Общото е,че чрез самолетите и веществата,които изпускат те по време на полет,се променя състава на атмосферата с цел по-лесно насочване,движение и контрол на микровълните използвани от ХААРП и други за контрол на времето,за създаване на земетресиния и др.Вече живеем в 21 век,така че не разбирам защо се учудвате от факта,че скоро ще сме свидетели на климатични воини(дори вече може и да сме свидетели на такива,но още никой да не ни е "светнал") :)))

44

до 51 Иво

преди 11 години

Да,нормално е,обаче е нормално тази диря да изчезва малко след преминаването на самолета,а не да стои още няколко часа след това във въздуха(както може да се наблюдава през последните 10-ина години).Нормално е да изчезва,защото тази диря би трябвало да е от водни пари,които се получават по време на полета на самолета,а водните пари се "разсейват" бързо във въздуха,за разлика от разни други вещества.Спомнете си,че когато сте били деца и сте наблюдавали самолетите-опашката им изчезваше със същата скорост,с каквато се движи и самолета.

43

Анонимен

преди 11 години

Уважаеми читатели, спете спокойно! 21.12.2012 г. наближава! :D

42

Анонимен

преди 11 години

Не разбрах какво общо имат самолетите със земетресенията. И сложете една снимка на Италия отбележете къде е труса. Каква е тази драсканица? Тези области и този град нищо не ми говорят. Не съм ходил в Италия аз от ВСВ, тогава само позициите на врага знаехме.

41

Анонимен

преди 11 години

на 11 този месец на много места в Европа имаше протести срещу кемтрейлърс -самолетите които оставят химически следи,и в България имаше такива протести ,но само тв СКАТ ги отрази в Гърция под натиска на граждански организации министър си признава ,че използват такива самолети за борба с парниковия ефект като пръскат на височина алуминиев и бариев оксид ,но ,че това уж не (влияело) на хората и здравето им това го има качено във Ви бокс7 напишете там аерозолни пръскания и,гледайте и мислете

40

Анонимен

преди 11 години

Колите замърсяват много повече, всички ги виждаме също. Не се излагайте. Много сте ми смешни, явно не вярвате искрено в тази теория, щом като видите самолети и се показвате да снимате, вместо да се криете и да затваряте прозорците :)

39

Иво

преди 11 години

48 - нормално е самолетите да оставят дири, прочети малко за турбореактивните двигатели. Винаги са оставяли и ще оставят следи.

38

Анонимен

преди 11 години

Букурещ. Земетресение с магнитуд 3,0 по Рихтер е регистрирано тази сутрин в 07.07 часа на територията на Румъния. По данни на Европейския-средиземноморски сеизмологичен център епицентърът на земния трус е бил на около 122 км северно от Букурещ.Няма данни за пострадали и за нанесени материални щети.Значи щом е в южна Италия удря в Букурещ,а в северна в Перник.Спете спокойно.

37

Анонимен

преди 11 години

преди 2 дена имаше земетресение в тайван 5,8 по Рихтер

36

Анонимен

преди 11 години

46 -иво аз на очите ли си да вярвам или на тебе платен драскач на властта ,всички ги виждаме тези самолети

35

до 40

преди 11 години

Остави ги тия, те се мислят за много важни, та чак някой ще израходва подобен ресурс за да ги пръска с отрови. Особно пък нас българите, дето така и така сме си с отрицателен прираст.

34

Иво

преди 11 години

Не мога да повярвам, че още има ***, които си мислят че самолетите ги пръскат с отрови... Това да не ви е лозе да го пръскат селскостопанските самолети...

33

Анонимен

преди 11 години

промяна на магнитните полюси започна повишената слънчева активност пряко влияе на земното ядро при този се получава приплъзване на земната мантия до 2-3 години процеса ще приключи,управниците го знаят това нещо и всячески се мъчат да го стопират ,като използват самолетите които оставят химическите следи и с които пръскат бариеви алуминиев оксид уж да ни предпазват от слънцето ,но това влияе пряко на здравето на хора и животни

32

Рихтер

преди 11 години

Днеска съм в Италия , утре идвам и у вас, му-ха-ха-ха...

31

Симо

преди 11 години

Дано не тресне пак в Пернишко ! Май маите ще се окажат прави !

30

Анонимен

преди 11 години

29, аз съм един от непросветените, дето кльопат доматите с колците и навиват обратно 2-ия пласт от тоалетната хартия.Аре обаче, да ме светнеш само за няколко основни неща като:- колко вида самолетни двигатели има;- на какви самолети са инсталирани;- какви са характерните следи, които всеки модел оставя в небето след себе си на различна височина;- как разбираш на каква височина лети всеки от тях;- а и съпътстващите промени в оставените следи при полет при различни атмосферни явления