Двеста полицаи са участвали във внезапни проверки в три ромски лагера в покрайнините на Париж. Снимка: архив, Reuters
fallback

Единайсет души са били задържани във Франция, след като полицейски акции в лагери на роми разкриха мрежа за трафик на деца, които били принуждавани да крадат и да просят около туристически обекти в Париж, съобщи Асошиейтед прес.

Oще по темата

Трима други са били арестувани в Румъния, уточни парижката прокуратура.

Двеста полицаи са участвали във внезапни проверки в три ромски лагера в покрайнините на Париж, където открили десетки деца, които били експлоатирани да крадат или да просят в района на туристически забележителности или в парижкото метро.

През август Франция репатрира стотици роми от нелегални лагери в периферията на Париж и други части на страната. Много от тях след това отново се върнаха във Франция, отбелязва БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

муспи

преди 11 години

До 7. България е колония от особен тип, българите подлежат на унищожаване и тези жалки свободи дето ги има по другите страни не се допускат. Изборите са тих фарс, с единствената цел да подържат тишината. В тези условия националистическите партии, а тя е само една - АТАКА, ако играе на политика значи е тяхна. Трябва тотална съпротива - от бойкотиране на избори до убиване на "избраните". Униженият до дъно трябва да направи опит поне да стане, - *** са страхливи и само от това ще се разбягат.

7

дтг

преди 11 години

нищо ново под слънцето то в България това е ежедневие за *** +социалните помощи които получават до края на живота си.....

6

БАЧКАТОР

преди 11 години

Продажните медии прокарват идеята че българите трябва да избират между ГЕРБ , Кунева и БСП и едва ли не няма друга алтернатива. А всъщност има - националистическите партии. За тях не се говори, журналистите ги избягват все едно ги няма обаче аз призовавам да им дадем властта на тях ВМРО и Атака защото имат какво да дадат на обществото в областта на законодателството и борбата с престъпността особено а също така и безразборното даване на социални помощи ще бъде основно преразгледано и коригирано.

fallback