Международната полицейска организация публикува снимка на съучастника на атентатора. Снимка: Интерпол
fallback

Интерпол публикува на сайта си снимка от шофьорската книжка и фоторобот на предполагаемия съучастник на атентатора от Бургас.

Страните членки на световната полицейска организация са помолени от българските власти да разпространят снимката от шофьорската книжка и компютърно генерираните изображения на мъжа, за когото се предполага, че е помагал на извършителя на бомбения атентат през юли на летището в Бургас.

Oще по темата

Смята се, че предполагаемият съучастник говори английски с акцент, висок е между 1.70 и 1.75 метра, по произход е вероятно от Близкия изток и е с тъмнокестенява коса и кафяви очи, пише на сайта на Интерпол.

"Интерпол и нейните държави членки продължават да помагат България в нейното разследване, като улесняват обмена на разузнавателна информация, извършват проверки в глобалните си бази данни и дават приоритет на всички искания за информация, свързана с това разследване", заяви изпълнителният директор на Интерпол Жан-Мишел Любутен. "Като работят с глобалната полицейска мрежа на Интерпол, българските власти правят всичко възможно за идентифициране на лицата, отговорни за това ужасно престъпление".

В началото на август Интерпол публикува на сайта си снимката на самия атентатор.

При извършения на 18 юли бомбен атентат на летището в Бургас загинаха петима израелци и един българин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Гошо Тъпото

преди 11 години

Тоз мяза на Петър Стоянов президента бе.

37

Анонимен

преди 11 години

Ще му измислят от къде е , Само да видяр кой ще е Президента на Америка. на 6ти Ноември .

36

mlad6ito

преди 11 години

Това е рапъра с наднормено тегло и очила - Димчоу.

fallback