Мъжът е арестуван в Берлин. Снимка: Reuters
fallback

Канадец, заподозрян в убийството и разчленяването на китайски студент в Монреал, е бил задържан този следобед в интернет кафене в Берлин, предаде Франс прес, като се позова на германския в. "Билд".

Говорител на берлинската полиция потвърди официално новината.

Бившият канадски порноактьор Лука Роко Маньота е заснел убийството с камера, а после качил клипа в интернет в нощта на 24 срещу 25 май.

На 26 май той заминал за Франция. Там френската полиция открила следите му в Париж. Той обаче отпътувал от града.

Издирването на Маньота започна на 29 май, когато портиер в работническо предградие на Монреал откри разложено човешко тяло без крайници в куфар, оставен на тротоара до купчина боклук за извозване, пише БТА.

В апартамента на Маньота полицията откри петна от кръв по пода, леглото и в хладилника. Същия ден сутринта в Отава, в централата на Консервативната партия, служител откри човешко стъпало в колет, изпратен по пощата от Монреал.

По-късно полицаи прехванаха пратка в централната поща в Отава, предназначена за офисите на Либералната партия. В нея имаше човешка ръка.

Бившият порноактьор Маньота беше обявен за международно издирване на 1 юни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

CA

преди 12 години

Лука Роко Маньота - Е тЕ тоА е канадец, колкото аз съм Брад Пит

6

Анонимен

преди 12 години

Къде е клипа?

5

Rстреб

преди 12 години

Гепнаха го и другия юдейо-християнин, дето в събота гърмеше по хората за развлечение в един мол в Торонто. Случайно се казва Кристофер. За сведение на джурналистчетата от Днес.БГ

fallback