Снимка: Reuters
fallback

Най-малко трима души са били убити и 25 – ранени при атентат с кола бомба в северния сирийски град Алепо, съобщи Ройтерс, като се позова на активисти.

Според Сирийския център за наблюдение на човешките права експлозията отекнала пред сграда на силите за сигурност.

Държавната телевизия заяви, че взривът поразил две сгради зад пощенски клон.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 12 години

Къде са ония защитници на демокрацията по американски, дето се изявяваха по форумите, че Асад бил тиранин, а пък протестиращите се борели за свобода и човешки права. Ти им обясняваш че това са банда наемници и терористи, те обаче не мирясват - демократи та демократи. Дано вече да са разбрали това което аз и други като мен не спираме да обясняваме и да разобличаваме пъклените планове на Запада по отношение на Сирия. По този сценарий се развиха нещата и в Либия и "бунтовниците" бяха пак същите.

14

Ивка

преди 12 години

Трудно е на Асада и Асма...Русия трябва да изпрати свои войници там, защото сирия я нападат терористи от всички страни. Друго нещо са си братушките..родени, за да бъдат войници.

13

Анонимен

преди 12 години

Абсолютна диктатура на САЩ и някои европейски страни срещу целия свят, като искат чрез терор и тотална дезинформация и фалшификация на събитията да постигнат контрол върху хора, ресурси, държави и изобщо. Робе нейдей да спиш, а се изправи срещу този античовешки режим

fallback