15

Анонимен

преди 12 години

Къде са ония защитници на демокрацията по американски, дето се изявяваха по форумите, че Асад бил тиранин, а пък протестиращите се борели за свобода и човешки права. Ти им обясняваш че това са банда наемници и терористи, те обаче не мирясват - демократи та демократи. Дано вече да са разбрали това което аз и други като мен не спираме да обясняваме и да разобличаваме пъклените планове на Запада по отношение на Сирия. По този сценарий се развиха нещата и в Либия и "бунтовниците" бяха пак същите.

14

Ивка

преди 12 години

Трудно е на Асада и Асма...Русия трябва да изпрати свои войници там, защото сирия я нападат терористи от всички страни. Друго нещо са си братушките..родени, за да бъдат войници.

13

Анонимен

преди 12 години

Абсолютна диктатура на САЩ и някои европейски страни срещу целия свят, като искат чрез терор и тотална дезинформация и фалшификация на събитията да постигнат контрол върху хора, ресурси, държави и изобщо. Робе нейдей да спиш, а се изправи срещу този античовешки режим

12

Анонимен

преди 12 години

Разбрахте ли сега защо преди няколко дни сирийси военни части са претърсвали райони в Дамаск. Явно са имали информация за подготовка на взривовете. Но не са успели да ги открият. Възможно е да са спрели някои други.

11

jan

преди 12 години

Току-що по БНТ гледах многочисления митинг от сирийци против Башар. Бяха ДВАМА ЧОВЕКА. И изфабрикуван коментар с някакъв неизвестен образ. Срам и позор . И това нещо БНТ е българска телевизия. Не , това нещо не е българска, а антибългарска,манипулаторска и продажна тв заедно с БТВ.

10

юнака

преди 12 години

това е дело на мирните демонстранти.

9

МЕН

преди 12 години

На сирийския център за наблюдение на човешките права, никой вече не му вярва. Чифуто- американците изпратиха робите си от Ал Кайда да трепят жени и деца и да правят атентати. Колко са жалки и колко жакла е демокрацията им. Найстина почнах да симпатизирам на Асад и да да съм на негова старна. И не съм само аз. В един международен форум видях колко много ама много хора от всякакви нации са на старната на сирийския президент. Този път *** си навлякоха омразата на всички нормални хора.

8

Мънцата

преди 12 години

Мда, и в тия коли-бомби мирната опозиция слага по 50-100 кг. взрив, който сигурно си набавя от бакалията, или си прави от миниум, сяра и бял бронз...Много нещо на Ал Кайда намирисва тази опозиция, та човек да се чуди сега - ислямският фундаментализъм враг, приятел, съюзник или продукт на Запада е...?!

7

Анонимен

преди 12 години

никой не се връзва на американската пропаганда!

6

Анонимен

преди 12 години

Башар сигурно и затова е виновен а?

5

bg

преди 12 години

Sauditska Arabia i Izrael ne iskat hristijani da jiveat v Blizkija Iztok.

4

Анонимен

преди 12 години

това е дело на хамерикански приятели ,искат да въведат демокрация в Сирия

3

Анонимен

преди 12 години

Бомбеният атентат е в гъсто населен християнски квартал в гр. Халеб, един от вчерашните атентати в Дамаск, беше също в християнски квартал и повечето от жертвите са християни, в голямата си част жени и деца.

2

Анонимен

преди 12 години

Освен да се трепят като животни и да изнасилват студентки , тая арабска ГАД с нещо друго известна ли е ?

1

sombody

преди 12 години

Tova ne e rabota na siriiskata armia.