Снимка: архив, Булфото
fallback

По информация на българското Генерално консулство в Одрин само четирима пътници остават хоспитализирани след вчерашния инцидент с автобуса по линията Истанбул-Силистра, съобщиха от МВнР.

Всички те имат леки наранявания без опасност за живота.

При тежката катастрофа вчера загинаха четирима български граждани, които живеят постоянно в Република Турция и чиито семейства са били уведомени вчера вечерта.

Останалите 26 ранени пътници са изписани от болниците в Къркларели и Одрин.

Катастрофиралият автобус е собственост на турската фирма Нишикли, регистриран в България. Турските власти извършват разследване на всички обстоятелства.

Не е имало пътуващи до Силистра в катастрофиралия вчера в Турция автобус на "Нишикли травел", съобщи БТА.

Справка в офисите на фирмата в Силистра и Варна показва, че последната спирка, за която са издавани билети, е Тервел.

Дежурните служители в двата офиса заявиха, че нямат информация от кои селища са загиналите и пострадалите при катастрофата. Няма официална информация в Силистренската община и в областната администрация в Силистра.

Oще по темата

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

144

Анонимен

преди 12 години

До Анкара- Ходил си ти по европа и много жени си виждал,то вашите си повити не можете да видите......айде и като е много добре в турция,защо напълнихте цяла Европа,ама там не навсякъде ви минават мурафетите,ай най-добре се скрий

143

Анонимен

преди 12 години

Българите много радикално мислене имат гледат със завист на всичкото и нищо добро не ви очаква за напред.Ако сте дръпнали назад по-време на Османската държава защо сега не сте развити? и помнете ми думата България никога няма да бъде развита държава,просто народа не става и затова не можете да се развиете!Слагам на българите който пишат глупости минус 5 година здраве,дано Всевишния ви подреди така че да не се опомните

142

до анкара

преди 12 години

Само турската нация няма единен етнографски и расов произход.Изградена е на база отвличания на деца,педофилия и погроми. Истината боли, нали ?

fallback