Снимка: архив Булфото
fallback

Фотограф, който е снимал турнира по тенис за юноши в Сао Паоло може да измъкне Гълъбин Боевски от затвора.

Бразилецът е станал свидетел на шопинг тура на българския шампион и дъщеря му Сара в местен мол и е видял как двамата си купуват куфарите, в които по-късно беше открит кокаин.

Името и адресът на въпросният бразилец вече са открити и те ще бъдат предадени на бразилската прокуратура, обяснява пред в. "Монитор" адвокатът на спортиста Ивайло Дерменджиев.

Той разказа, че зад Океана практиката била защитата да събира доказателствата, които могат да оневинят задържания. Затова бразилският фотограф ще бъде разпитан по искане на адвокатите на Боевски.

Oще по темата

Пред Дерменджиев спортистът обяснил, че е избрал случайно турнира край Сао Паоло, на който участвала дъщеря му Сара. Спортното събитие се състояло в малкото градче Италджай, което се намира на час и половина със самолет от Сао Паоло.

Там заедно със Сара се  настанили в хотел "Виктория". Двамата са пътували всеки ден от хотела до турнира и са стояли през целия ден там, обяснил още шампионът пред адвоката си.

Когато дъщерята на Боевски загубила последния си мач и двамата решили да си тръгнат за България, се оказало, че саковете им били много износени.

Затова заедно с фотографа отишли в местния мол. От бразилския магазин купили три чанти, които са като комплект – всяка чанта влиза в другата. От мола обяснили, че могат да доставят куфарите в хотела и спортистът се съгласил.

На другия ден Боевски и Сара хващат самолет от Италджай до Сао Пауло. След като кацат в Сао Пауло, той чекира багажа си за София през Мадрид. След проверката на куфарите обаче бившият щангист е арестуван.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

132

МУЛЕ

преди 12 години

Ако някой иска да го топне няма да му сложи 9 кг. от най-скъпата дрога, АА ще му бутне до 1 кг.ХЕРОИН - по-евтин и върши същата работа. АА и помислете си не само за тежината от 9кг., но и от обема ще е доста голям на 9кг. Все пак това не е желязо или камък, че да не заема място !? ААА това нашето шампионче мноого взе да се дъни, АМА ТОЗИ ПЪТ ГО НАПРАВИ КАКТО ТРЯБВА :) ААА И ЖЕНА МУ ДА ВНИМАВА ДА НЕ КУПУВА КУФАРИ ОТ БРАЗИЛИЯ, ЧЕ ТОКУ ВИЖ И В НЕЙНИТЕ БЕЗ ДА ЗНАЕ СА ОТКРИЛИ 15 кг КОКА :)

131

Анонимен

преди 12 години

Да, бе да 9 кг кокаин хич не се усещат в празни куфари. вярно щангист е и му трябват поне 160 кг, но това не го оправдава. Особено в презокенски полет никой ама никой не си мери багажа преди самолета. Айде не на мен тези ;) Виновен!

130

ivan

преди 12 години

Galabin e nevinen! Davaite semeistvo..!

fallback