Снимка: Reuters
fallback

Правозащитната организация "Амнести интернешънъл" заяви, че Преходният национален съвет на Либия (ПНС) е длъжен да проведе независимо разследване на обстоятелствата по смъртта на Муамар Кадафи, съобщи ИТАР-ТАСС.

Oще по темата
Обстоятелствата около смъртта на Кадафи събудиха предположения, че бившият либийски лидер е бил убит без съд, намирайки се в арест, въпреки че ръководството на ПНС обеща да проведе съдебен процес срещу него, съобщава още агенция "Фокус".

"Амнести интернешънъл" призовава ПНС да обнародва информация за това как е починал полковник Кадафи, за да направи тези факти известни на народа на Либия, се казва в изявлението на организацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

137

А??

преди 12 години

ПОСЛЕДНО,ЧЕ НЕ РАЗБРАХМЕ-КОГА КОМПЛЕКТОВАТЕ ПЪРВАТА ГРУПА ЗА ЛИБИЯ ДА ПОДНЕСЕТЕ ЦВЕТЯ И ЗАСВИДЕТЕЛСТВАТЕ ПОЧИТ,ЧЕ ЯВНО И ЛЮБОФФФФ КЪМ ЕДИН ОТ ЛЮБИМЦИТЕ ВИ -КАДАФИТО?? ОБРЪЩАМЕ СЕ КЪМ ХАХОВЦИТЕ ТУКА,НЕ КЪМ НОРМАЛНИТЕ... ВИЖТЕ ТАМ В ЛИБИЯ...АМА ДАЛИ ЩЕ НАМЕРИТЕ МЕСТНИ ЛЮБОВЧИИ КАТО ВАС-ДЕТО ДА ПОЧИТАТ И ЛЮБЯТ И ТЕ ТОЯ НОВ МОХАМЕД,А?!

136

антихахо

преди 12 години

94 -уби звяра:" Румънците претрапаха Чаушеско, а сега гробът му затрупан с цветя:) *** в румъния и поразпитай малко за чаушеско и не говори тъпотии за събития..." Човек не знае на такъв ХАХО какво да каже...тоя явно днес се приземява от планетата на Хаховците..какво да му речеш за мизерията и гладорията в комунистическа Румъния,където са минавал няколко пъти,че и спал даже?! ами обича ком.България Хахото,може ли да не обича и ком.Румъния..и Либия Кадафска и т.н.?! НОРМАЛНО..за ненормалника!

135

do 129

преди 12 години

Ot kyde gi izrina tia *** ne mojah da razbera?

fallback