Муамар Кадафи. Снимка: Reuters
fallback

Либийският лидер Муамар Кадафи изключи всякакви преговори с бунтовниците за бъдещето на северноафриканската държава, съобщи Ройтерс.

"Аз няма да говоря с тях. Няма да има никакви преговори между мен и тях до Деня на страшния съд", заяви Кадафи в обръщение към участниците в митинг в негова подкрепа в родния муv град Сирт, източно от столицата Триполи.

Чуждестранни журналисти бяха заведени на официално посещение в Сирт от либийското правителство, отбелязва агенцията.

Либийският народ "ще спечели сражението, а силите на НАТО ще бъдат победени и ще се върнат с празни ръце", заяви още Кадафи.

Либийският лидер отправи предупреждение към бунтовниците, които контролират няколко региона в страната: "Народните маси ще тръгнат срещу вас и ще ви стъпчат".

В друга реч, излъчена по либийската телевизия, полковникът призова лидерите на племената в Мисурата да си върнат контрола на града, който от дълго време е в ръцете на бунтовниците.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

bg

преди 12 години

Bravo na Kadafito!

50

Сунай

преди 12 години

МАЙКА ИМ ШЕ *** НА ВСИЧКИ ВЕ, БОЛИ *** ФАРА КВО Е КАЗАЛ ТОЗИ ***

49

Анонимен

преди 12 години

Америка се спасява от Голямата депресия през II Св. война. Даже некои ги подозират като тайни подстрекатели на Хитлер...------------------------- Първо, сега не е Втората световна война и второ, някои подозират Сталинска Русия като подстрекател на Хитлер

fallback