Снимка: БТА
fallback

Подалият оставка генерален директор на Международния валутен фонд Доминик Строс-Кан, който бе обвинен официално за сексуално насилие над камериерка в нюйоркски хотел, бе пуснат под парична гаранция от 1 млн. долара, съобщи БиБиСи.

Французинът ще бъде под домашен арест в апартамент в Ню Йорк до 6 юни, когато отново ще трябва да застане пред съда. В апартамента той ще бъде подложен на 24-часово видео наблюдение.

Освен гаранцията съдът ще подпише и полица за пет милиона долара, в случай че Кан се укрие от правосъдието.

По-рано по време на заседанието съдът официално обвини Кан в опит за изнасилване.

Oще по темата

Защитата на подалия оставка генерален директор на МВФ поиска от своя страна той да бъде пуснат под домашен арест.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Machiavelli

преди 12 години

До 38А ти вземи прочети малко за тоя французин и как това не му се случва за пръв път, само дето сега се намери кой да го осъди.Излезте от конспирацията бай *** филмирани и спрете с тая омраза към който и да е било. Хамериканците това, хамериканците онова, ама им гледате филмите и всичко от което се интересувате има общо с тях. Завистливи хорица сте и за това ще броите стотинките за да сложите 5 литра гориво с които да идете на село.

39

Дона

преди 12 години

Черните са алчни и лъжата е нямат за престъпление.Спомняте ли си как Наиоми Кембъл излъга пред съда е Хагаче е получила само малки диаманти от Диктатора на Слоновата кост.Големия с когото се беше похвалила на нейни близки го скри.При черните не можеш да разбереш,кой е брат ,кой сестра,кой баща.такива са тези от Африка.Не разбирам след като е имало орален секс,как е била изнасилена,после се уплашила,нещо не се вързва?Имам съмнението че не и е платено за услугата.

38

до 24

преди 12 години

Ами той и дянков си купува скъпи къщи в щатите, ама не може на този да му стъпи на малкия пръст.Нашият нали имаше афера тук, какво стана с нея? Или там е по взаимно привличане?

fallback