40

Machiavelli

преди 12 години

До 38А ти вземи прочети малко за тоя французин и как това не му се случва за пръв път, само дето сега се намери кой да го осъди.Излезте от конспирацията бай *** филмирани и спрете с тая омраза към който и да е било. Хамериканците това, хамериканците онова, ама им гледате филмите и всичко от което се интересувате има общо с тях. Завистливи хорица сте и за това ще броите стотинките за да сложите 5 литра гориво с които да идете на село.

39

Дона

преди 12 години

Черните са алчни и лъжата е нямат за престъпление.Спомняте ли си как Наиоми Кембъл излъга пред съда е Хагаче е получила само малки диаманти от Диктатора на Слоновата кост.Големия с когото се беше похвалила на нейни близки го скри.При черните не можеш да разбереш,кой е брат ,кой сестра,кой баща.такива са тези от Африка.Не разбирам след като е имало орален секс,как е била изнасилена,после се уплашила,нещо не се вързва?Имам съмнението че не и е платено за услугата.

38

до 24

преди 12 години

Ами той и дянков си купува скъпи къщи в щатите, ама не може на този да му стъпи на малкия пръст.Нашият нали имаше афера тук, какво стана с нея? Или там е по взаимно привличане?

37

МИЕТ

преди 12 години

Наистина има много влиятелни хора , но те посягат редовно на красивите жени и са известни на журналистите папараци и хората.При Доминик Строс-Кан няма досега подобни индикации.Има нещо много съмнително в цялата тази история.Първо ДСК е много богат човек с висока позиция и може да има много по-изискани и красиви жени от тази камериерка - защо да рискува? Второ - не може да се обясни и фактът , че след като нощувката в хотела струва 3000$, защо персонала е от такива африкански емигранти , които сигурно работят на много минимални заплати?Трето ДСК е на 62г. и защо чак сега го уличават в такова деяние , а през целия си живот досега е бил дълго време като високопоставена личност под лупа от журналистите и обществото? Четвърто - защо лъже приятелят й , че е неин брат? Когато се намерят задоволителни отговори на тези въпроси , чак тогава ще се разсеят подозренията за скалъпен и съмнителен арест на ДСК.

36

до 39

преди 12 години

Ти явно не си запознат с биографията на Кан, около него има толкова секс скандали, че никой неможе да му стъпи на пръста, той е известен че калти всичко що мърда. Доколкото не ме лъже паметта една френска журналистка имаше раследване, че всъщност той е бил обвиняван 12 пъти за изнасилване, всеки път с оттеглени обвинения и извънсъдебно споразумение.

35

до 27

преди 12 години

Напротив! Нашите медии не превеждат, но в чуждите медии има обширна инфо! Още преди да ПРИСТИГНе ДСК в хотела, на мястото за ВИП е бил закачен портрета му, за да знае персонала, че този човек не е"кой да е!". Въпросът бе да подаде оставка ДСК.Нищо не се пише в нашите медии за ганайската камериерка. Много подозрителни работи около нея. В чуждите медии- 1.80 висока, преди 3 мес. дошла в САЩ, "брата", на когото се оплакала, бил в същност неин приятел. Някъде пише, че е болна от ХИВ. Никъде не се задава въпросът ЗАЩО е била в стаята, когато има човек под душа? Нали е образцова служителка, защо не спазва "етиката на камериера"???Откъдето и да погледнеш- скалъпена работа. Особено "фигурата и личността на изнасилената", която сигурно ще изчезне, "самоубила се "... и ПАК ДСК ще е виновен...Но Господ вижда.... ще разберем по-късно...

34

До 35

преди 12 години

Аз пък много се дразня на такива филисофи като теб, които се правят ,че разбират всичко! Интересувай се повече за това какъв е този човек и колко много неща зависят от него. Американците са известни със своите мръсни номера. Когато имат неудобни хора ги остраняват по един или по друг начин. Бутнаха си "близнаците" с цел да продължт войната, правят всичко възможно за да мачкат ЕС и другите държави , чрез използването на своите възпитаници от службите. Направо си го наредиха Строс-Кан!!!

33

САЩ

преди 12 години

Американците не ги интересува Строс-Кан ли е, Щраус-*** ли е, щом е на тяхна територия и погазва основни закони - в затвора! Законите са върховенството на държавата, никой няма право да ги нарушава, ето това трябва да разберем ние в малка България!

32

Анонимен

преди 12 години

На Строс-Кан ще му остане горчив спомен от нюйоркските хотели.Америка е страна която уважава себе си и своите закони. Закони които не подбират наши и ваши

31

Machiavelli

преди 12 години

Глупав народ, толкова е изпростял, че във всяка новина вижда конспирация.Няма да се оправите, след 20 години ще е голям цирк.Нагласена ви е простотията, ракията и чалгата, е това ви е нагласено на вас.

30

Nasko

преди 12 години

За да се стигне до този арест, е имало оплаквания срещу него от още 11 страни, че е бил и там, такъв мераклия, но опита му в САЩ, ще му разкаже играта:))

29

Анонимен

преди 12 години

Саркози се изживява Наполеон, Обама с главата на Осама се кани за втори мандат. Голяма комбина.

28

морено

преди 12 години

Спомнете си как разказаха играта на Батето, когато тегли една майна на ам. посланик - ББС, записи, изритване от МОК. Тия хора не се шегуват. Могат да съсипят всеки, кой не им играе по свирката. При това постановката беше в София.

27

Muscarin

преди 12 години

Гледайте филма "Inside Job"!!! Там въпросният господин много ясно критикува Уолстрийт и Американското правителство за Световната икономическа криза! Явно е наранил нечии интереси. 100% са му направили постановка!

26

рави Рави

преди 12 години

Няма "леви" и "десни" евреи...Иам такива които слушат,и такива дето не слушат Синедриона!!!

25

рави Рави

преди 12 години

Който не изпълнява заповедите на Синедриона-това го чака!!!Спомняте ли си че завряхме в *** *** Боби Фишер...а "Спасителя в ръжат" така и не събра смелост да напусне имението си 40 години....

24

Анонимен

преди 12 години

Къде е Американската съдебна система мъде Руската къде Българската. Няма майтап няма шега 1 милон гаранция още 5 милиона депозит електронно следене въоръжена охрана само за това, че завдявал някаква девойка.

23

Анонимен

преди 12 години

За шеф на такава институция,изглежда ужасно зле. Все едно е тракторист:) Откъде да й дойде на ум на африканката,че е важна клечка.Но със сигурност е капан.Той нито е млад,нито вчерашен,за да не знае,че там всичко се следи под лупа.Тези номера са ясни:)

22

25

преди 12 години

За да оцелее Америка във финансово отношение могат да скалъпат каквото си искат. Жалко е, че има все още хора, които вярват на версията им и се четат по форумите разни глупости. Всичко е акции за стабилизиране на потъващият кораб на Америка. Няма нищо вечно. Историята помни и други загинали империи. Всичко, което има начало на този свят има и край. ЦРУ до едзно време ще ги спасява, а после, накъде? Ще дойде краят на това, да паразитират на гърба на целия свят.

21

...

преди 12 години

Ако беше в България щяха да му кажат браво...