Снимка: Reuters

Бащата на френския президент Никола Саркози Пал Саркози потвърди бременността на Карла Бруни-Саркози пред германския вестник "Билд", разпространен във вторник, съобщи АФП.

Радвам се на предстоящото раждане на моето внуче, цитира агенцията думите на бащата на френския държавен глава.

По думите на Саркози-старши бъдещите родители не искат предварително да знаят пола на детето, но бъдещият дядо е убеден, че „ще е момиченце, което ще е красиво като Карла“.

Бременността на френската първа дама беше потвърдена и от майка й – 81-годишната Мариза Бруни-Тедески.

Пред роднини тя била съобщила, че скоро отново ще стане баба, пише „Стампа“.

Самата първа дама на Франция Карла Бруни за пореден път обаче нито потвърди, нито отхвърли слуховете, че е бременна, пишат "Фигаро" и "Кориере дела сера".

Вчера тя участва в програма по телевизия Те Еф 1 и водещият Жан-Пиер Перно я поздрави, без да обяснява по какъв повод. Първата дама само се усмихна.

От няколко седмици във Франция се говори, че съпругата на президента е бременна

Още по темата

Според съветник на президента Никола Саркози Бруни действително е бременна, но не се съобщава официално за това, защото бременността винаги е нещо много сложно, посочва БТА.

По-рано този месец френското списание "Воаси" съобщи, че първата дама на Франция  очаква близнаци, които ще се родят през октомври.

Бившият супермодел и настояща певица има син от първия си брак. Тя е трета съпруга на Саркози, който има трима синове от предишните си два брака.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase