Снимка: Reuters
fallback

Ръководителят на иранските спецслужби опроверга съобщенията за ликвидирането на Осама бен Ладен, твърдейки, че той е починал по-рано от естествена смърт.

Коментирайки съобщенията за ликвидирането на Осама бен Ладен, министърът на информацията (ръководител на спецслужбите) на Иран Хейдар Мослехи направи сензационно опровержение, предаде ИТАР-ТАСС, като се позова на турската агенция ДХА.

„Американците твърдят, че са убили Бен Ладен. Той обаче е починал от естествена смърт по-рано в резултат на заболяване“, е казал министърът.

По думите на Мослехи „Бен Ладен е умрял по-рано от болест. Разполагаме със сериозни доказателства, документи и сведения, които потвърждават това“.

Иранският министър нарече съобщенията за ликвидирането на Бен Ладен „сценарий“.

Този сценарий според Мослехи е бил разигран във връзка с предстоящите избори в САЩ и с цел да се прикрие лошото икономическо положение в САЩ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

67

Осама

преди 12 години

ще покаже снимките ми който плати повече. Още надават. Който спечели получава албум моя фотосесия.

66

Иван

преди 12 години

И така САЩ имат снимки и доказателства, че те са ликвидирали Осама, но намират оправдания да не ги покажат и да докажат това което твърдят. Иран също имат доказателства, но поне засега не ги показват. Всеки се опитва да привлече вниманието на публиката.Вярвайте само на себе си

65

До 63

преди 12 години

И защо америка да не е напреавила всичко като хората??? Точно САЩ е държавата ,която прави нешата както трябва...Маниполират целия свят по най-тънкия и ефектен начин..Преди 20 години имаха съперник който им пречеше до някъде..И какво стана: ссср бе катурнет без нито един изтрелян патрон, с памук им изкараха сърцето и пратиха империята на злото на бонището на историята! САЩ си знаят работата и как да постигнат целите си с най-малко вложени усилия и риск..Това е да си истинска велика сила!

fallback