Ален Жупе Снимка: Reuters
fallback

Операцията на международната коалиция в Либия е успех,  защото тя позволи да се избегне кървава баня на цивилни в  Бенгази, заяви френският министър на външните работи Ален Жупе,  цитиран от Франс прес.

Дипломат номер едно на Франция допълни, че НАТО е  склонен да подкрепи операцията в идните дни.

 Жупе е в Брюксел за срещата на външните министри на страните от ЕС, на която беше обсъждана Либия.

Френският външен министър изрази също надежда, че  режимът на Кадафи ще се саморазпадне от натиска, предаде  Ройтерс.
 

(БTA)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

71

Анонимен

преди 13 години

аве не виждате ли че Франция е социална държава а вас никой не ва смята за живи камоли да ви иска Мнението някой къде сте тръгнали да се обаждате по теми който не са за вас...........

70

Дончо

преди 13 години

Франция е социална държава, раздава помощи на всеки *** пришълец от Африка. Защо, ами защото са най големия износител на оръжие, сеят смърт и после отпускат някви трохи от спечелените средства за помощ на точно тези които са потърпевши от конфликтите. Умно а ?

69

Анонимен

преди 13 години

Едно не мога да разбера ,как може да има хора в България защитаващи терориста и изнудвача Кадафи.Да не би да забравихте ,че това е човека който измъчва българските медици.Дори и да оставим на страна останалите му престъпления ,само за това аз искам най-накрая да му бъде натрит носа. П.П. Мога да съчуствам с цялото си сърце на японците за това което преживяват ,защото те са дисциплиниран и трудолюбив народ,но не и на петролните пиявици.

fallback