71

Анонимен

преди 13 години

аве не виждате ли че Франция е социална държава а вас никой не ва смята за живи камоли да ви иска Мнението някой къде сте тръгнали да се обаждате по теми който не са за вас...........

70

Дончо

преди 13 години

Франция е социална държава, раздава помощи на всеки *** пришълец от Африка. Защо, ами защото са най големия износител на оръжие, сеят смърт и после отпускат някви трохи от спечелените средства за помощ на точно тези които са потърпевши от конфликтите. Умно а ?

69

Анонимен

преди 13 години

Едно не мога да разбера ,как може да има хора в България защитаващи терориста и изнудвача Кадафи.Да не би да забравихте ,че това е човека който измъчва българските медици.Дори и да оставим на страна останалите му престъпления ,само за това аз искам най-накрая да му бъде натрит носа. П.П. Мога да съчуствам с цялото си сърце на японците за това което преживяват ,защото те са дисциплиниран и трудолюбив народ,но не и на петролните пиявици.

68

rita

преди 13 години

Абе тези "мили хора" защо не избягват къвавите бани в Мали, Конго или Заир, ами точно в Бенгази? И как така човека,платил за предизборната кампания на убиеца Саркози,стана "лош"?

67

келерн до СОС

преди 13 години

Ей СОСче дори не си обективен/а - значи е правилно да се пращат танкове срещу цивилни и леко въоражени хора, но когато ги награбят по-отгоре не е. Така ли? И какво му е мъжкото на оная медуза, дето се овива като *** само да може да изцеди някакви ползи...? След сичките проблеми, които ни направи тука пак се намират "българи", които виждат нещо мъжко в тая увита в парцали фигурка, която скоро няма да седи и изправена. Ей това сте българите, колкото да ви плюят все си мислите, че дъжд вали.пфу

66

Анонимен

преди 13 години

Няма убити мирни жители, не разбрахте ли вече. Даже руснаците не показват нищо.

65

Анонимен

преди 13 години

Ехааааааааааааа, колко е лесно двайсет държави въоръжени до зъби да нападнат една слабовъоражена държава.--------------- Как слабовъоръжена, знаеш ли какви руски оръжия има? Страшни! За сведение, всяка от страните поотделно може да разсипе Либия. Даже Дания или Холандия, да не говорим за Франция или САЩ.

64

Анонимен

преди 13 години

Бай Жупе, виж са брат, вий там си правете ***, пийте си, виното за което вервате, че е най-доброто и се не мешайте де ви не е работа. Кога оня цървъл буш напъна Ирак, вий де бехте? Траяхте си гат ***, а оно и там беше за "свобода и демопкрация"... Не ми се ще да ти напомням, бай Жупе, за ваш'та си собствена история. Робеспиер и Марат, ваши си момчета, колко повече от французите са затрили само за идеята? По-добре си трай, бай Жупе, изложихте се веке достатъчно.

63

цар'ин

преди 13 години

КАДАФИ ВЕРОЯТНО Е МРАЗЕН ЗА ТОВА :19.03.2011 19:17 (UTC)Помощи за безработица - 730 $.* Заплата на мед. сестра - $ 1000.* За всяко новородено се плаща - $ 7,000.* за всяко ново семейство- $ 64 000 - да си купят апартамент.* В началото на частния бизнес - еднократна финансова помощ - 20 000 $.* Големи данъци и налози забранено.* Образование и медицината - са безплатни.* Образование и стажове в чужбина на държавни разноски* Вериги магазини за големите семейства - със символични цени на основните хранителни продукти.* За продажбата на продукти с изтекъл срок на годност - затвор.* Част от аптеките - с безплатно обслужване.* По отношение на фалшификациите - смъртното наказание.* Наеми - липсват.* Начин на плащане за електроенергия за населението - безплатно.* Продажба и употреба на алкохол - е забранен.* Кредити за покупка на кола и апартамент с облекчен режим .* Сделки с недвижимо имущество - забранени.* Закупуването на автомобил - до 50% се заплаща от държавата ,а за милицията - 65%.* Петролът е по-евтино от водата : 1 литър бензин = $ 0,14 .

62

сос

преди 13 години

Ехааааааааааааа, колко е лесно двайсет държави въоръжени до зъби да нападнат една слабовъоражена държава. И после да се биием в гърдите кви сме мъже и колко сме успешни. Жалки смешници. Муамар е 1000 пъти по-мъж от тия ***.

61

Анонимен

преди 13 години

"Операцията в Либия е успех"- Мдаааа може да я запишат франсетата при другите подобни - Абукир, Трафалгар, Ватерло, линията Мажино, Дюнкерк, Диен Биен Фу

60

анонимен

преди 13 години

абе ,това алено дупе кого се опитва да лъже?

59

Анонимен

преди 13 години

59-ти, така е. Приличат ми на застаряваща жена, която цял живот сменя мъже и все им намира кусури. Винаги могат да се намерят причини, когато си загубил реална представа за живота.

58

Анонимен

преди 13 години

СВИКВАЙТЕ ХОРА,свиквайте! Утре,други ден може и над София да падат бомбите заради примерно лошото отношение към ***.Причини винаги ще се намерят.През 1943-44 година така падаха бомбите и сееха смърт.Тогава заради Хитлер,въпреки,че не изпратихме срещу съюзниците нито един войник. Нарочат ли ви големите държави,причини винаги ще се намерят за агресия.От 1999г великите сили не са изпробвали новите си оръжия в реална бойна обстановка.Ето сега удобен случай да изпробват нови оръжия.

57

A4o

преди 13 години

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Ако мислят , че пък някой им вярва?!!!!!!!!!!!!!!!

56

анонимен

преди 13 години

чакай чакай малко сега..избегнахте ли я или я създадохте..я си помисли и пробвай пак щибан франкофон

55

Анонимен

преди 13 години

Тоя мисир от снимката ни говори като на ***... В превод твърдението му означава - "направихме кървава баня, уж за да избегнем такава".Не че Кадафито е цвете за мирисане, но какво щеше да каже този същия ако арабските държави финансираха някое малцинство във Франция, за да вземе властта от Сарко, а после, като виждат, че нямат сили, наложат ракетни удари и забрана за полети над Франция, та техните хора дано успеят да вземат "демократично" властта?!? Същият и Обама - с наградата му за мир

54

Manaf

преди 13 години

Мосьо Жупе, тре жоли!Жули,жули Жупе, тре жоли!Ашколсун,мааашала!

53

РПГ-7

преди 13 години

Абе свиркаджия, какво сте избягнали ? Стига с вашите нагли лъжи, избивате мирни жители, а спасявате въоръжени до зъби банди, *** на макака /вид ***, но не човекоподобна тъй като последните се отличават с висок интелект/ Сарко, разтворил и задните си части /културно казано/ за либийския петрол! Снощи също имате голям успех - поразихте кардиологическия център на Триполи убивайки десетки жени и старци, в това го бива НАТО!!!

52

ichko0o0

преди 13 години

Франция: Избегнахме кървава баня в Бенгази. Голямо избягване с една камара избити невинни хора.Да видим като почнат атентатите във Франция дали пак ще говорят така?