Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Бъдещата кралска снаха Кейт Мидълтън е получила предбрачни съвети от бъдещата си свекърва, Камила, херцогинята на Корнуол, съпруга на принц Чарлз и мащеха на избраника на Кейт – принц Уилям, съобщи  "Дейли Телеграф".

Двете дами обядвали в компанията на сестрата на Кейт – Пипа, и на дъщерята на Камила – Лора, в ресторанта Кофманс в хотел Бъркли в Найтсбридж.

По време на срещата Кейт носела годежния си пръстен със сапфир и диамант, носен от принцеса Даяна преди 30 години и подарен й тогава от принц Чарлз, голямата любов на Камила.

Oще по темата
Предбрачната консултация се състоя също 30 години след като Камила, по онова време омъжена жена, е била поканена да разясни на бъдещата булка Даяна положителните и отрицателните страни на брачния живот.

Предполага се, че Камила има на какво да научи Кейт, защото самата тя се омъжи за Чарлз скоро, преди 6 години, и си спомня добре протоколните изисквания около тази "знатна" сватба.

Кейт и Уилям ще се женят на 29 април в Уестминстърското абатство в Лондон.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 13 години

Какво чудовище

26

моралист

преди 13 години

На фона на всичките им простотии, тиражирани години наред по цял свят, това заглавие и самият "ритуал" направо неприлично звучат

25

vida

преди 13 години

Maliiiijjjjj, kakva grozotij , pone zabite da si be6e izmila,

fallback