Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

54-годишен социален работник в Швейцария призна, че е насилвал сексуално 114 души, включително деца и възрастни с увреждания, предаде Ройтерс.

Терапевтът работел в специализирани домове за деца в Швейцария и Германия през последните 29 години.

Полицията го арестувала през април, след като двама души с увреждания в социален дом съобщили на родителите си, че са правили секс с мъжа.

Извергът признал за 114 случая на сексуално посегателство.
 

Повечето от жертвите са млади мъже, някои имали сериозни умствени и физически увреждания. В някои от случаите потърпевшите са били деца, сред тях дори деца на служители на домовете.

Най-малкото било само на годинка при извършването на престъплението.  По информация на CNN 42 от жертвите били над 18 години. 18 от случаите на насилие били заснети с фотоапарат или видеокамера. Записите обаче не са публикувани в интернет. 

Мъжът работел в 9 социални дома в Швейцария и Германия от 1982 г. насам.
Той вече е бил разследван за сексуално посегателство на умствено изостанало 13-годишно момиче през 2003 г., но разследването е прекратено, тъй като експертите имали съмнения в показанията на момичето. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Анонимен

преди 13 години

тея американските филми на ужасите докъде докараха света...

36

ЛГБТ

преди 13 години

Споко, ако тоя реши да се запопи, от Ватикана веднага ще му дадат убежище и имунитет. Даже и в някой нашенски манастир може да го настанят...

35

Анонимен

преди 13 години

и мене са ме оправяли отзаде пичагите като съм бил малко дете,мога да кажа че оттогава отърване от х*я няма,то не бях ***,то не бях луд,то не бях жена,то не бях ***....Няма доказателства,няма вина,само х*й.Е тва сте

fallback