Снимка: Булфото
fallback

Трима души са загинали, а други трима са били ранени след аварийно приземяване на самолет в северната част на Русия, предаде АФП.

Самолет Туполев-134 се е приземил аварийно в град Сургут, като при приземяването си е избухнал в пламъци поради теч на гориво.

На борда на самолета е имало 130 души.

Засега не са ясни причините за инцидента.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

до 57

преди 13 години

Нормално е в такива ситуации първо да се погледне за информация, която да е от някой специализиран сайт. В началото дори и там информацията бе твърде противоречива. В началото се говореше,че самолета е ускорил,отделил се от пистата,запалил се и паднал...Други говореха,че пожара станал докато рулирал за излитане,следвайки Follow me car-a...Спрягаха какви ли не причини за катастрофата...а броят на пострадалите постоянно се променяше...По време на инцидента температурата в Сургут е била -24'С...

45

До 24

преди 13 години

Не само според руските летателни сайтове- според ВСИЧКИ други новинарски сайтове 9 (BBC, yahoo news и т.н ) се е случило друго - става дума за Ту154 със 130 души на борда, който се подпалва докато се докато следва пилотен автомобил преди излитане. Намерени са черните кутии на самолета, но все още не е изяснена причината за инцидента. Абсолютно нищо общо с писанията в ДНЕС.БГ. Объркали са дори модела на самолета, пълна скръб.

44

theinstr.

преди 13 години

Приеми го като псевдоним, бате.Другото няма значение. ;-)

fallback