Снимка: БГНЕС
fallback

21-годишна рускиня, жителка на Новосибирск, уби съпруга си в първата брачна нощ, съобщи aif.ru. Така първият им семеен скандал станал и последен.

По време на сватбеното тържество новоизпеченият съпруг се уморил от танци и решил да се прибере.

Жена му обаче останала на купона и продължила да се весели с приятелите, поканени на сватбата.

Когато булката все пак се прибрала, 41-годишният й съпруг вдигнал скандал за това, че е останала толкова дълго на тържеството.

Скандалът прераснал в бой, в разгара на който булката грабнала кухненски нож и нанесла 10 удара на мъжа. След това излязла от апартамента и оставила ранения да умре.

В хода на следствието жената се опитала да пледира, че убийството е станало при самоотбрана. Експертизата обаче не потвърдила думите й.

Срещу нея е повдигнато обвинение в убийство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Малчо

преди 13 години

Ти си идеално потвърждение на думите ми!Чак от монитора засмърдя на алкохолни пари!върви да спиш пиян мозък!

8

Анонимен

преди 13 години

За Хамерика също продобишаш мнение след катою проюетея как 14 годишен ученик държал за заложници, класът си!За България също, защото всеки ден се вижда!Айде скрий се мишка!!

7

Малчо

преди 13 години

Това,като го свържеш с изцепката на Ф.Кирщоров почваш да добиваш представа от съвременна Русия!някой каза готин лаф:"Каква е разликата между руската сватба и руското погребение?Разликата е в това, че на погребението пияните са с един по-малко!"Мисля,че вица идеално пасва тук!

fallback