Снимка: БГНЕС
fallback

33-годишният Тихомир Димитров е загинал тази сутрин край Серес, Гърция.

Oще по темата

Българинът е бил отнесен от придошлите води на река Струма, съобщиха от Генералното ни консулство в Солун.

Той се опитал да премине от единия на другия бряг на реката. Българинът бил придружаван от двама гърци, които се спасили, след като се хванали за клони на дърво.

Над 30 семейства от селищата около град Янина са били евакуирани след проливните дъждове в северната част на южната ни съседка, съобщи АФП.

Част от пътя между Янина и Игуменица е бил затворен за превозните средства заради кални свлачища.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Звездата на Вергина

преди 13 години

Бог да прости човека! В България е оставил близки и роднини да се бъхта за някое евро!

19

Звездата на Вергина

преди 13 години

Тази ДЪРЖАВА ни накара да слугуваме на ХОРА,КОИТО ЕДНО ВРЕМЕ СА РАБОТИЛИ НА НИВИТЕ НА ДЕДОВЦИТЕ НИ В ЕГЕЯ!Тя доведе внуците на Македонците до просешка тояга!Къде са РЕПАРАЦИИТЕ КОИТО БГ е получила по пакта КАФАНДАРИС за това че в НАШИТЕ ДОМОВЕ В СЕРЕС,КУКУШ,ЛЕРИН са настанявяни гърци от Смирна/ИЗМИР!Защо в края на дедовците ни ВЕЧЕ НЕ СЕ ЧУВА СЛАВЯНСКА РЕЧ,защо се чувстваме чужденци и черноработници????

18

ЗВЕЗДАТА НА ВЕРГИНА

преди 13 години

номер 15тъп и злобен си като племето си от което произлизаш!Петниш ПАМЕТТА НА ЕГЕЙСКИТЕ БЕЖАНЦИ,доверили се в тежък момент на новосъздадената държава България!поколенията им в Българско впоследствие са платили за грешката на дедите си,които ЗА ДА НЕ БЪДАТ ПОГЪРЧЕНИ,ПОБЯГНАЛИ и оставили ИМОТИ И ПАРИ!ПЪРВИТЕ МЪЧЕНИЦИ НА МАКЕДОНСКАТА КАУЗА!АКО В СЕРЕСКО СЕГА ВЕЧЕ НЕ ГОВОРЯТ БЪЛГАРСКИ С КАКВО БГ ОТВЪРНА НА ГЕНОЦИДА НА ГЪРЦИТЕ?Евтината ви пропаганда минава само ПРЕД ХОРА,КОИТО НЕ СА излизали !

fallback