Снимка: БГНЕС
fallback

Американският Сенат единодушно подкрепи законопроект срещу  т.нар. crush видеозаписи (кратки филми за сексуални фетиши, в които малки животни са малтретирани или убивани).

Законопроектът забранява както производството на crush видеозаписи, така и тяхната продажба и разпространение.

Главната цел е да бъде прекратена практиката на споделяне на подобни кратки филми в интернет пространството чрез file-sharing per-to-peer networks.

Видеозаписи, показващи извънредна жестокост към животните, нямат място в нашето общество, заяви пред АФП сенаторът от Демократическата партия от Орегон Джеф Мъркли. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

рибоунищожител

преди 13 години

Ето, това твоето е и начинът на мислене на родни депутати, които бяха против Закона за защита на животните, защото могло да ги осъдят, че си заклали прасето, агнето или кокошката. Обяснявам - "особено жесток начин" означава, че се измъчва безпричинно. Т.е., ако започнес да се гавриш с въпросния шаран, докато е жив - примерно да му режеш перките.

18

Анонимен

преди 13 години

В САЩ преди време 3 *** непълнолетни бяха убили куче по особено жесток начин и ги вкараха за много години в затвора без да им цепят басма. То е ясно, че който е жесток към животните ще бъде такъв и към хората.

17

tyigiu

преди 13 години

ТИ *** ЛИ СИ ??

fallback