fallback

Общ преглед

Жената, която уби трима и рани тежко още няколко души при безразборна стрелба в германския град Льорах, е била 41-годишна адвокатка.

Към момента разследващите нямат версия за мотива на жената, която предизвика кървава баня в неделя вечерта, въоръжена с малокалибрен пистолет и нож.

Тя първо убила бившия си партньор и петгодишния им син в кооперация в центъра на Льорах. Там тя предизвикала експлозия със запалителна течност, съобщава полицията. На мястото е била намерена метална кутия.

Експлозията била толкова силна, че е избила стената. Според показанията на съседите пред полицията жената е била 41-годишна адвокатка и не е живеела при мъжа и детето.

След като се чул взрив „червенокоса жена с тъмен панталон“ избягала, зареждайки пистолет, разказват съседите. Експлозията предизвикала пожар в кооперацията – много от живеещите в нея са приети в болница заради обгазяване.

Жената избягала в близката болница, където убила един болногледач и ранила още двама души.

Oще по темата

Според очевидци тя отишла директно в гинекологичното отделение на първия етаж, където пробола с нож болногледача и ранила един полицай. След това била застреляна от полицията.

Всичко – от експлозията до последния изстрел, продължило 40 минути.

Провинция Баден-Вюртемберг, в която се намира Льорах, беше разтърсена преди година и половина от друг случай на безразборна стрелба – Тим К. тогава уби 15 души и себе си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

26 Анонимен

преди 13 години

ти още двеста години ли трябва да ходиш да пускаш бюлетини по избори, докато ти просветне, че с избори само се узаконява блеззаконието да се пълнят гушите на едни и същи. в различни боички за по-сполучливо будалкане на овцете, които никога не са обременени с памет да запомнят предишните гранд лъжи и не могат да се чатнат за повторенията. от избори на избори все същото сценарио. щото избраниците преливат от акъл, а пък "електоратът" съвсем, та затова и сценариото няма кой и защо да го променя.

31

Анонимен

преди 13 години

да пратим цецо да вкара нещата в ред

30

reket

преди 13 години

християнски фундаменталист

fallback