Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Испанската полиция разби престъпна група, занимавала се с трафик на хора и мъжка проституция, съобщи АП.

Членовете на бандата са вкарвали нелегално в страната мъже, които да се занимават с проституция. Те снабдявали персонала си със стимулатори и наркотици, включително виагра и кокаин, за да предоставят на клиентите си денонощен достъп до сексуалните услуги.
 
По подозрение в причастност към организацията са арестувани над 30 души. 14 лица, повечето от които бразилци, са заподозрени в сутеньорство. 17 предполагаеми мъже проститутки са заподозрени в незаконно пребиваване в Испания.

От полицията съобщиха, че не разполагат с данни дали мъжете са предоставяли хетеросексуални или хомосексуални услуги. По информация на АФП обаче клиентите на бандата са били мъже.

Проституцията в Испания е законна, отбелязва АП, за престъпление се смята само сутеньорството.

От испанската полиция казаха още, че за първи път се сблъскват с банда, вкарвала в страната мъже за проституция.

В същото време в Испания работят много жени проститутки, които са влезли нелегално в страната от Латинска Америка и Източна Европа, пише Lenta.ru.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

юда

преди 13 години

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ..........то да не ебнеш БГ дупетат и в Испания ще се понесе славата ти!*** дупетати но по един на ден за да са доволни!Много моля Испанските геиьве да не пререждат!До като оправим нашите БГ министерства ще мине време.......

26

bizona

преди 13 години

da ... i dyrjavata shte vzima pari , twa e mnogo umno no drugite dyrjavi sa po umni ot nas za syjalenie i za tova sme v tova systoqnie

25

Анонимен

преди 13 години

Нормално. За жените трябват мъже.

fallback