Снимка: БГНЕС
fallback

Броят на жертвите на самолетната катастрофа край Смоленск, в която загинаха полският президент Лех Качински и десетки политици и военни, бе коригиран на 96.

Предишният списък, публикуван на сайта на руското министерство на извънредните ситуации, включваше 97 души, но в последния му вариант те са с един по-малко.

Според официални представители, цитирани от агенция Интерфакс, промяната била направена, след като се оказало, че една жена, която е трябвало да излети със самолета, всъщност не се е качила.

Сред загиналите 96 души има 88 пасажери и осем представители на екипажа.

До този момент условно са разпознати телата на 24 загинали при катастрофата. Разпознаването на телата се извършва в Москва.

Единствено тленните останки на президента бяха изпратени във Варшава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

и-е

преди 14 години

../защото всичко се води от икономически интерес/ и има управляващ, който не е съгласен с това да ти продава ресурсите на страната си на безценица и мисли за облагодетелстването на собственият си народ, първо изпращаш т.нар."икономически убийци", които ако не успяет да те корумпират, идват "чакалите", те трябва да "отсранят" този /тези управляващ/и, и ако и те не успеят вече идва "предизвикана" военна намеса в тази страна. Примерите са много: Панама, Венецуела, Ирак...

32

и-е

преди 14 години

Естествено, че няма нищо случайно. Наивниците могат да вярват на подмятанията за "техническа неизправност", "грешка на пилота" или "лошо време". Колко често се случва самолетна катастрофа? Предвид това колко полети на ден има по целият свят? И кой ще качи толкова политици и военни и президента на стар самолет в техническа неизправност?! Хахах,e on!!!!!!! Ясно е, че някой е имал интерес от този инцидент. Системата е следната: В една страна, където имаш икономически интереси...

31

Анонимен

преди 14 години

Защото това е мисия невъзможна!

fallback