Снимка: БГНЕС
fallback

Пет плюс си писа американският президент Барак Обама за първите си 11 месеца на поста, предаде АФП.

Обама подчерта пред Опра Уинфри, че все още има много работа за вършене. Той обясни липсата си на отлични оценки с факта, че администрацията му "е наследила най-големите предизвикателства пред който и да е президент от Франклин Делано Рузвелт" и все още работи по тях.

Обама е натрупал точки с помощта си за стабилизиране на икономиката, създаването на изход от Ирак и възстановяването на международния имидж на САЩ, но работата му все още не е завършена.

"Здравната реформа все още не е подписана. Ако прокарам здравната реформа, се приближаваме към шест минус", обясни Обама, чиято коса беше видимо по-сива от началото на годината.

Обама заяви, че ако има пожелание, то е "американският народ да се чувства уверен, че бъдещето ни ще бъде светло. 21-и век ще бъде също толкова американски, колкото и 20-ти век, ако запазим чувството си за единство, като и чувството си за упорита работа и решителност", добави президентът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Svilen75

преди 14 години

По световните лидери явно е тръгнала заразата на щама Бате Бойко - под 5- не си пишат ... не, че ги пита някой, де.

6

Анонимен

преди 14 години

А МИС -ВСЕЛЕНА-МИС -ГАЛАКТИКА---МИШЕЛ -ПАВИАНА КОЛКО СИ Е ПИСАЛА.ЗА КРАСОТА, ИНТЕЛИГЕНТНОСТ, СЕКСАПИЛНОСТ, УМСТВЕНА-ДЕФОРМИРАНОСТ.СИГУРНО 5+НА КВАДРАТ.ХАХА КОЛКО СА ЖАЛКИ ***.

5

Анонимен

преди 14 години

ХАХАХАСАЩ ФАЛИРАХА ВЕ4Е .НЕКА ДА Е 6+ НАПРАВО.А ЗАЩО НЕ 10+, ПО ТЯХНАТА АБОРИГЕНСКА СИСТЕМА.

fallback