Снимка: БГНЕС
fallback

Американският президент Барак Обама заедно със семейството си участва в церемонията по запалване на светлините на националното коледно дърво недалеч от Белия дом.

Специално за случая бяха пристигнали Дядо Коледа и съпругата му, с които Обама побъбри приятелски преди очакваното с огромно нетърпение от децата събитие.

Държавният глава на САЩ заряза за няколко часа сериозните си ангажименти в политиката, за да се посвети на празничното събитие в компанията на дъщерите си Малия и Саша.

Мишел Обама пък прочете пред насъбралите се деца откъси от класиката "Нощта преди Коледа".

Напълно в духа на времето и на предстоящия форум за климатичните промени в Копенхаген, изцяло енергоспестяващи LED-светлини озариха Елха №1 в САЩ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 14 години

ТОВА Е НОВОТО-4УДО НА САЩ.ДЯДО-КОЛЕДА Е БАРДАК ОБАМА А Г-ЖА КОЛЕДА Е МИШЕЛ ПАВИАНА.ЗА СНЕЖАНКА СЕ ВОДИ СПОР КОИ ДА Е,ПОНЕЖЕ ДВАМАТА ИМАТ ДВЕ ПАВИАН4ЕТА ,МОЖЕ БИ ЩЕ ИМА ДВЕ СНЕЖИНКИ-СНЕЖАНКИ ВЕ4Е.

10

Жо

преди 14 години

КАКВА Е ТАЗИ г-жа Коледа ? За първи път чувам, че има такава. Аз знаех, че Снежанка удовлетворява белобрадия старец през дългите зимни нощи, като му разтрива премръзналите крака. Значи, като малък, са ме лъгали.Оказа се, че дядката си има бабичка, а Снежанка е интимна с елена Рудолф!

9

Анонимен

преди 14 години

ДЯДО КОЛЕДА ДОНЕСЕ В САЩ,ГЛАД , МИЗЕРИЯ И БЕЗРАБОТИЦА.ДА НЕ ИМ ЗАВИЖДАМЕ НА ЧУДОТОДА СИ ГО ДЪРЖАТ ПРИ ТЯХ ТОЗИ ФАЛШИВ АМЕРИКАНСКИ-ДЯДО КОЛЕДА МУТАНТ.

fallback