Снимка: Getty Images/Gulliver Photos
fallback

Съпругът на кралицата на Великобритания принц Филип направи смущаващо изказване в рамките на визита на няколко кралски особи в Словения.

По време на прием високопоставеният гост сравнил туризма с проституцията и заявил, че Обединеното кралство няма нужда от повече туристи.

"Туризмът - това е просто национална проституция. Нямаме нужда от повече туристи. Те погубват градовете ни", били точните думи на 87-годишния съпруг на кралицата.

Делегацията била меко казано смутена, независимо от приятното впечатление, което направил по-рано херцогът.

Туризъмът е важна част от британската икономика. Всяка година около един милион туристи посещават забележителности като Бъгингамския дворец и замъка Уиндзор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

bond

преди 15 години

Прекалено е краен краля в определението си за туризма но има известно основание. у нас е по известен т н алкохолен туризъм .за това не знаете тук в бг за какво става дума.но на карибите и други места включително и някой британски общности ходят хора за да с цел любовни авантюри.Съзнателни забежки от семейството или хора без ангажименти търсят свалки и безплатен секс .гледал съм филми за такива туристи носят си презервативи, разхождат се чистак голи на воля с новите си познати една дума никакъв туризъм а масов разврат.на тези острови местните по бедни жители си изкарват прехраната да са любовници на такива туристи и да измъкват от тях пари.много хора отиват до Египет, Ерусалим и в Тибет защо не и в Лондон изцяло с културна и туристическа цел. Други заедно семейства заедно с децата си отиват на почивка в чужбина. не важи правилото за всички.тук не сте запознати за какво говори той при тях има такова явление ли да го нарека или секс туризъм.

15

анонимен

преди 15 години

Всички хора имат нужда от пенсиониране в даден момент.

14

преди 15 години

кукумицин Той като не може вече защо пък другите да го правят

fallback