16

bond

преди 15 години

Прекалено е краен краля в определението си за туризма но има известно основание. у нас е по известен т н алкохолен туризъм .за това не знаете тук в бг за какво става дума.но на карибите и други места включително и някой британски общности ходят хора за да с цел любовни авантюри.Съзнателни забежки от семейството или хора без ангажименти търсят свалки и безплатен секс .гледал съм филми за такива туристи носят си презервативи, разхождат се чистак голи на воля с новите си познати една дума никакъв туризъм а масов разврат.на тези острови местните по бедни жители си изкарват прехраната да са любовници на такива туристи и да измъкват от тях пари.много хора отиват до Египет, Ерусалим и в Тибет защо не и в Лондон изцяло с културна и туристическа цел. Други заедно семейства заедно с децата си отиват на почивка в чужбина. не важи правилото за всички.тук не сте запознати за какво говори той при тях има такова явление ли да го нарека или секс туризъм.

15

анонимен

преди 15 години

Всички хора имат нужда от пенсиониране в даден момент.

14

преди 15 години

кукумицин Той като не може вече защо пък другите да го правят

13

mims

преди 15 години

той е живял по времето, когато са го хранили колониите, не туристите, които се снимат за спомен пред windsor... поне да не излага жена си пред поданиците :D

12

Domat

преди 15 години

Домати, домати, не са те с нитрати и който ги вкусне, не ще ги пропосне.

11

преди 15 години

Когато мислим откровенно и честно се получава такова изказване Прав е!

10

преди 15 години

Aбсолютно вярно!Никога не съм можел да разбера хората, които мечтаеха да ни направят туристическа страна.Що за цел в живота, да станеш прислужник на богати чужденци?Евала, личи си, че човека е аристократ.

9

преди 15 години

Prince Filip i pravil i drug put smeli postupki. Tazi e mnogo tochna otnovo. Ne samo turizma, ami i razni konferencii, simpoziumi... koito sa pak pod znaka na turizma. Evolucija!

8

преди 15 години

ПРОСТо британец, *** и със самочувствие.

7

дед

преди 15 години

На сърце ми легна младио принц!Къде се изцепи с това изказване ми легна на душата.Той като какъв е в Словения?Като мъжка тутурутка ли е?Защо бабичкоро Кралицата го е пуснала без хапчетата?Ако става за назе въпрос много е познал.Ние по Черноморието сме построили бърдак до бърдак.Вобще целата ни държава на там върви.Абе не можеш ръка да фанеш от тия ингилизи.

6

simlim

преди 15 години

Склерозата го гони.

5

преди 15 години

Еми няма да идваме за туризъм. Напрао се нанасяме с куфарите.

4

преди 15 години

Прав си е... Вижте само на какво се преверна морето...

3

Предположение

преди 15 години

Прав е чиляка особено ако е имал предвид туризъм у нас.

2

преди 15 години

stiga gluposti be tva e angliiski humur mnogo pravilno se e izkazal evala detka 6to i u nas nemislqt taka :(

1

преди 15 години

Какво да правиш и кралските особи страдат от старческо слабоумие. Принц или не вече е доста възрастен и понякога не си дава сметка какво точно говори. Тъжно е, но времето не щади никого, нито обикновенните хора, нито кралските особи.