Снимка: БГНЕС
fallback

 

Тримата български военни, задържани в Гърция по обвинение в шпионаж, вече са в България.

В резултат на съвместните усилия на компетентните институции, тримата български граждани, задържани в Гърция с обвинение, че са снимали военни обекти, вече са на българска територия, съобщиха от пресцентъра на МО.

Бързото разрешаване на случая със старши сержант Йордан Чапов, кадрови редник Димитрана Чапова и Георги Граматиков бе възможно в резултат на усилията на консулската служба и офиса на военния аташе в посолството България в Гърция.

Предстои изясняване на фактите по случая.

Dnes.bg припомня, че трима наши военнослужещи бяха задържани от гръцките власти, защото правели без разрешение снимки на военни обекти.

От МО тогава обясниха, че тримата са на почивка и действията им не са свързани със служебните им задължения.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

rashko

преди 15 години

Трябва и нашите разунавачи да следват номерата им .Не си мислете , че е случайно !Я снимайте около София и си мислете за добро попадение на пейзаш !Грешка !Никой няма право да вкарва в кадър отбранително съоръжение !Ако е неволно направено , като турист се изземва по този точно начин. Край хора !Станалото - станало .Каквото - такова.Ако на някой не му е ясно , борбата е към фундаменталния тероризъм .А се оказа , че не бедноста го ражда .

33

Валентин Георгиев

преди 15 години

Ех колко просташки е да коментирате неща за които си нямате и най малкатата представа. Четете някаква си журналистическа интерпретация и веднага ги нарекохе хората. Ама то е казано че простотията по хората ходи !

32

преди 15 години

Teq *** sedqt ot 2-3 dena ... ekipa mai e v po4ivka :D

fallback