Началото на края на кулите-близнаци. Снимка: tjenarvi.com
fallback

Няколко години подред целият свят беше убеждаван от страна на американската правителствена администрация, че кулите-близнаци са паднали, защото големите количества керосин от двата самолета са разтопили металната структура на Световния търговски център в Ню Йорк.

Трагедията отне близо 4000 човешки живота и стана главна причина за т.нар.“война срещу тероризма“, в която по последни данни жертвите са вече близо милион.

Тази на пръв поглед достоверна версия се оказа една от най-колосалните лъжи на нашето време, смятат специалисти – архитекти, строители и инженери, и споделят мнението си в сайта http://www.ae911truth.org/.

Това, което беше считано през последните пет години за провокативна, конспиративна теория, се оказа зловещата истина за едно от най-големите престъпления в човешката история. 

Специалистите днес са убедени, че кулите са рухнали, защото са били минирани и взривени отвътре.

В петиция, подписана от над 130 американски експерти по строителството, обединени в сдружението „Архитекти и инженери за истината за събитията от 11 септември“,  и адресирана до Конгреса на САЩ, се твърди, че кулите са паднали, затрупвайки хиляди невинни човешки същества, вследствие на „контролиран взрив“ ( controlled demolition), извършен от професионалисти, а не защото самолетите са се забили в тях.

В светлината на новите доказателства вече може да се твърди с голяма сигурност, че атентатите са режисирани от кръгове, близки до днешната администрация на Белия дом. За повече подробности можете да се информирате, ако изслушате лекцията на един от ръководителите на „Архитекти и инженери за истината за събитията от 11 септември“ Ричард Гейдж, достъпна тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

94

Kristian N.

преди 2 години

Винаги когато настъпи септември месец и почва да се говори за този атентат. Този път обаче наистина ми стана интересно какво се е случило тогава и особено след клипа на Цанов в ютюб. След 20 години има стотици доказателства, които опровергават официалната версия по случая. Трудно ми е да осъзная как американците си причининиха такова нещо. Ако темата ви е интересна може да гледате следните филми и да се убедите сами : Loose change и September Clues

93

Nikolas

преди 11 години

Да за жалост това си е самата истина . Буш младши и неговите подстрекатели направиха това зловещо деяние с цел да се влезе и започне война с Арабските -- Мюсолманските страни . Питам се защо за такива престъпници свтовният мир малчи . Хага съди Югославските борци и ръководители а не съди Клинтън и Буш младши . това са техните мръсни игри с цел интервенциа в други държави . Още 201 в Декември аз имах целият запис за истината с тези кули . Не на лъжите им повече !!!!!!!

92

Bravo!

преди 11 години

Златко, аз лично съм гледал филма "Ъндърграунд" в Америка. Наех го от видеотека навремето. Че е забранен е точно толкова вярно, колкото и че Буш е организатор на атенататие. Имайте малко уважение към жертвите поне покрай годишнината. Нищо не сте чели, освен информация от втора и трета ръка. На всяка конспиративна теория има отговор, само че те не се разпространяват истерично из интернет, понеже хората, които обясняват нещата не са самозвани "учени", жадни за сензация, а нормални хора.

fallback