94

Kristian N.

преди 2 години

Винаги когато настъпи септември месец и почва да се говори за този атентат. Този път обаче наистина ми стана интересно какво се е случило тогава и особено след клипа на Цанов в ютюб. След 20 години има стотици доказателства, които опровергават официалната версия по случая. Трудно ми е да осъзная как американците си причининиха такова нещо. Ако темата ви е интересна може да гледате следните филми и да се убедите сами : Loose change и September Clues

93

Nikolas

преди 11 години

Да за жалост това си е самата истина . Буш младши и неговите подстрекатели направиха това зловещо деяние с цел да се влезе и започне война с Арабските -- Мюсолманските страни . Питам се защо за такива престъпници свтовният мир малчи . Хага съди Югославските борци и ръководители а не съди Клинтън и Буш младши . това са техните мръсни игри с цел интервенциа в други държави . Още 201 в Декември аз имах целият запис за истината с тези кули . Не на лъжите им повече !!!!!!!

92

Bravo!

преди 11 години

Златко, аз лично съм гледал филма "Ъндърграунд" в Америка. Наех го от видеотека навремето. Че е забранен е точно толкова вярно, колкото и че Буш е организатор на атенататие. Имайте малко уважение към жертвите поне покрай годишнината. Нищо не сте чели, освен информация от втора и трета ръка. На всяка конспиративна теория има отговор, само че те не се разпространяват истерично из интернет, понеже хората, които обясняват нещата не са самозвани "учени", жадни за сензация, а нормални хора.

91

Анонимна

преди 11 години

Малко ли хора изтрепахте по света??? Невинни, дааааа...............

90

Анонимен

преди 11 години

Хора, които по-надолу в коментарите пишат "комспирация" и "предвит", ще ми обясняват кое било истина и кое не. Айде нЕма нужда. Никога няма да можем да твърдим със сигурност каква е истината за 11 септември. Всичко казано и изпизано (извън официално представеното) са предположения и догадки и някакви "факти", на които няма как да се доверя. Така че, неграмотни грамотници, не ме убеждавайте във вашите "сто процентови" теории. Ако Буш на преклонна възраст реши да си каже всичко, тогава бих повярва

89

Пенев

преди 11 години

То си беше очевидно, че не е възможно Осама бен Ладен да организира от пещерите на Афганистан отвличане на 4 самолета. Един може, но четири не е възможно. Все пак агентите на ЦРУ не са такива ***, за каквито ги представят. Най-важното е, че Джордж Буш младши все още не е платил за това престъпление.

88

Анонимен

преди 11 години

До ZLATKO. z jiveia v Amerika ot 13 godini i pak znam che vsichko e naglaseno, ne vsichki amerikanizirania bulgari sa bodali.... :D

87

Анонимен

преди 11 години

Най-после да го каже някой и в българската преса! Браво, днес.бг!

86

Димитър

преди 11 години

michaelmoore/words/mike-friends-blog/today-eleventh-anniversary-enormous-opportunity

85

ZLATKO

преди 11 години

Едва ли някой ще може да обясни на някой американец или на американизираш се българин,че собственото му правителство може да работи срещу него!!!Затова там са забранени филми като'Ъндърграунд"...Не е важно дали има конспирация или не,а дали има свободна мисъл и слово..Излиза,че даже и в прехвалената американска демокрация има доста неща забрани за наистина народните маси...Това по всяка вероятност е защото много трудно се управлява ***-тъй нареченото консуматорско общество...

84

Се тая

преди 11 години

Въпроса не е дали има или няма конспирация, въпроса е какво сочат фактите. Задавайте си най-правилният въпрос, защо ? Всичко друго са празни приказки.

83

Kir4o

преди 11 години

Браво на днес.бг. Казахте истината за 11 Септември. Веднъж обаче, когато аз казах истината за настоящият министър на външните работи ми забранихте да коментирам в сайта ви. Само една статия няма да изкупи вината ви. Когато изнесете данни за български политици и магистрати, които са членове на масонски ложи и участват в окултистки ритуали за викане на зли сили, само когато кажете че генералите от ДС и неразградената тоталитарна система управляват държавата, само тогава ще имате признанието ни!

82

DD

преди 11 години

И спокойно :) Докато има зло, ще има и добро. Така е дуалния свят. Най-добре е всеки да следва вътрешното си развитие и да не се впряга на цирка/училище :) Аз отвреме навреме се впрягам много и последват шамари, но после и уроци :) И не се приспособявайте към събитията, а бъдете себе си! Приспособяването в болно общество не е признак за добро здраве! Помнете - НИЕ СМЕ ДУХОВНИ СЪЩЕСТВА С ЧОВЕШКИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ :) Ако човек го помни му е много леко :)

81

DD

преди 11 години

В Цайтгайст 1 има доста верни неща. Но... Това е за да пуснат лъжите в следващите части. Тези филми са пуснати от същите, които бутнаха кулите. Там говорят за централизирано управление на ресурсите - т.е. нов световен ред. Мислете бе хора. Това е, че не мислим и сме лесно манипулируеми понеже имаме емоции. И аз се хващах, и все още може би. Какво да правим? Може би да не им се връзваме изобщо, но да разпространяваме безпристрастно истината. Да се върнем близо до приРОДАТА. И да си пазим домът!

80

motorlemmy

преди 11 години

tezi kaputi zasluzavat oste edin 11septemvri!!!

79

a

преди 11 години

браво !!!

78

Анонимен

преди 11 години

Глупости...

77

...

преди 11 години

ДНЕС.бг съвсем увяхнаха вече :) Все бяха простотии и манипулации в некадърно написаните им статии, ама това си е точно статия от някое жълто издание с мистериозна насоченост, а не информационно такова :)Истината за 11.09 - чия истина ? На *** вярващи в конспирации и световния заговор срещу България, планът Ран-Ът, извънземните сред нас, евреите ядящи хора, Съветът на деветимата мъдреци управляващи света от пещера в Тибет... в малките зелени човечета :)))*** смешния сайт :)

76

:@@@

преди 11 години

Пълни глупости!!! поредните псевдоразкриятия...пффф...:@ ако това беше истина, този филм нямаше да съществува най-малко, а авторите му щяха да имат големи ядове... /това че не ги откриват, не е защото са ги "ликвидирали", а защото вероятно истината е съвсем друга...и за някои неща няма да имат отговор ако ги попитат, което би било доста кофти.. :)))/.. а това че на нас ни се иска да има повече интрига, особено за тия които мразят американците е др. тема ;)

75

anony

преди 11 години

На всяко видео от трагедията ясно се вижда че когато кулите падат, те падат точно както когато ги взривяват специалисти, едновременно всички колони се рушат, ако беше от горивото на самолета изобщо ама изобщо нямаше да паднат точно така, колоните щяха да се рутят 1 по 1,за пореден път те ни доказват какви овце сме и как 4/5 от хората вярват на всичко което им казват