Снимка БГНЕС
fallback

Украйна е предприела едно от най-мащабните нападения с дронове срещу Москва, като руските части за противовъздушна отбрана са унищожили поне 10 дрона, летящи към столицата, заяви кметът Сергей Собянин, цитиран от Ройтерс и БТА.

Някои от дроновете са били унищожени над град Подолск, уточни той. Градът се намира на около 38 км южно от Кремъл.

⚡⚡💥It was very loud tonight in the suburbs of Moscow. pic.twitter.com/x8hxNxDkhE

— 🇺🇦 UkraineNewsLive🇺🇦 (@UkraineNewsLive) August 21, 2024

"Системите за противовъздушна отбрана на министерството на отбраната продължават да отблъскват атаките на вражеските дронове", заяви Собянин в Телеграм в 4:43 ч. сутринта.

"Това е един от най-мащабните в историята опити за нападение с дронове срещу Москва. Продължаваме да следим ситуацията."

Той добави, че по предварителна информация няма пострадали или щети в следствие на атаките.

 

The suburbs of Moscow was greeted by drones last night! Slava Ukraini, Heroyam Slava and to h£ll with the 🇷🇺 terorist organization! pic.twitter.com/XjdaXP9rNn

— Clown (@DanaSLJL) August 21, 2024

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

148

Само да кажа

преди 3 седмици

Ако НАТО беше във война с Русия, най вероятно копейките и чибурашките ще ги последва съдбата на японците в САЩ при влизането им във ВСВ. А тя е концлагери за стотици хиляди.

147

С едноцифрено IQ,

преди 3 седмици

лоботомия и без памет няма как да ги разбираш тези неща! . . . . До 134. Ами. Не разбирам откъде накъде Москва да може да напада постоянно Киев , а Украйна да не може да отвърне със същото !

146

Анонимен

преди 3 седмици

Мощна атака с 10 дрона, от които нито един не е стигнал. А руснаците бухат Киев немощно с авиобомби по 250 и 500 кг и всичките удрят целите.Мощно - немощна работа.Мощните украинци разкопават немощните руснаци. Иначе продължават да губят територии, въпреки,ч е целия "цивилизован" свят ги подкрепя финансово и военно.

fallback