Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Руското министерство на отбраната обяви, че руските сили са поели контрола над село в Донецка област, Източна Украйна, предаде Ройтерс.

Oще по темата
Село Хромове, което Русия нарича Артьомовское, се намира в западните покрайнини на Бахмут - град, който Москва превзе миналото лято след месеци на боеве. Преди войната селото е имало население от 1000 жители.

Ройтерс отбеляза, че не може да потвърди тази информация по независим път, а засега няма коментар от украинска страна. (БТА, Алексей Маргоевски)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

71

Само отговаряме

преди 5 месеца

До САМО ПИТАМЕ:Масква не е по *** фоеверки. Не е по платените визити на закъсали знаменитости и после любезно да си прибират 1/3 от"хонорара" им. Зеленски дали"поощрява" Денков и Тагарев за вниманието? Руснаците бавно и методично унищожават населението на Украино способно да носи оръжие само с милиции, резервисти и наемници. Така следващите 15 години да си осигури спокойствие на Изток и да си запази армията непокътната.

70

Ние също питаме

преди 5 месеца

До САМО ПИТАМЕ:Какво стана с украинската офанзива? Токамак превзет ли е? Руснаците изтласкани ли са зад границите преди СВО? Вярна ли е инфото от украинска телевизия за 1млн.загинали укри. Вярно ли е, че руснаците имат вече числен превес на фронта и то след след 6 или 7 мобилизации в Украйна? Някой чел ли трудовете на Кисинджър засягащи американските интереси и срествата им за реализиране?

69

Горд Българин

преди 5 месеца

Реалността е , че Украйна губи войната. Руснаците бавно и методично унищожават украинците. НАТО и ЕС са на колене. Руснаците отново ги надхитриха. Евроатлантици колкото и да се пъните Руснаците отново са на върха.

fallback