Снимка: БГНЕС/ЕРА
fallback

Украински войник и една жена са загинали късно снощи при експлозия на граната в апартамент в Киев, съобщи полицията в украинската столица. Причината за взрива, при който има и един ранен, за момента не е ясна, предаде Ройтерс.

На място в киевския Днепровски район работят техници по взривните вещества и следователи, посочва в изявление на киевската полиция.

Гражданин е съобщил в полицията, че в съседен апартамент е имало експлозия и на мястото на инцидента са пристигнали служители на реда и лекари, посочва агенция Укринформ. По предварителни данни на полицията раненият е брат на загиналия военнослужещ. Той е настанен в болница.

Ройтерс припомня, че в началото на този месец съветник на главнокомандващия украинските въоръжени сили генерал Валерий Залужни загина при взривяване на граната, която получил като подарък за рождения си ден./БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 5 месеца

Хохли, брат! Затова подадоха на америкаците и тръгнаха да хапят тиранозавър. Виж грузинците умни. Тикнаха америнската пионка в затвора. И спихнаха "грузинския Майдан". Но като ги знам арменците. Те могат да подадат. И да са следващите съчки. Първи подобен взрив бе на демонстрация на пленени руски оръжия. Там имаше и деца. Тези и макетата една майка май ги е раждала?

20

Анонимен

преди 5 месеца

Действащ пилот на киевският наркокартел избяга в Русия в нощта на 18 ноември със самолета си Су-27, съобщи известния военен блогър Кирил Федоров и летецът "Воевода", който организира тази операция. "Воевода" съобщава, че става дума за действащ офицер от ВВС на киевската хунта, който е и командир на звено. "Успяхме да поговорим малко с човека, който долетя при нас. Старши офицер, командир на звено. Ще изчакаме да ни го дадат за интервю, каза "Воевода". Бившият министър на информацията на ДНР, военен експерт Даниил Безсонов уточни, че пилотът е сътрудничил тайно на Русия от самото начало на СВО

19

Анонимен

преди 5 месеца

ВС на РФ предотвратиха бандеровски десант на остров Болшой Потьомкин: две лодки и 11 зомбита бяха унищожени. Островна зона: унищожен е пунктът за временна дислокация (ПВД) на едно от подразделенията на киевският наркокартел. Направление Каховка: унищожена е позицията на една от частите на киевската хунта в района на село Новоберислав.

fallback