21

Анонимен

преди 5 месеца

Хохли, брат! Затова подадоха на америкаците и тръгнаха да хапят тиранозавър. Виж грузинците умни. Тикнаха америнската пионка в затвора. И спихнаха "грузинския Майдан". Но като ги знам арменците. Те могат да подадат. И да са следващите съчки. Първи подобен взрив бе на демонстрация на пленени руски оръжия. Там имаше и деца. Тези и макетата една майка май ги е раждала?

20

Анонимен

преди 5 месеца

Действащ пилот на киевският наркокартел избяга в Русия в нощта на 18 ноември със самолета си Су-27, съобщи известния военен блогър Кирил Федоров и летецът "Воевода", който организира тази операция. "Воевода" съобщава, че става дума за действащ офицер от ВВС на киевската хунта, който е и командир на звено. "Успяхме да поговорим малко с човека, който долетя при нас. Старши офицер, командир на звено. Ще изчакаме да ни го дадат за интервю, каза "Воевода". Бившият министър на информацията на ДНР, военен експерт Даниил Безсонов уточни, че пилотът е сътрудничил тайно на Русия от самото начало на СВО

19

Анонимен

преди 5 месеца

ВС на РФ предотвратиха бандеровски десант на остров Болшой Потьомкин: две лодки и 11 зомбита бяха унищожени. Островна зона: унищожен е пунктът за временна дислокация (ПВД) на едно от подразделенията на киевският наркокартел. Направление Каховка: унищожена е позицията на една от частите на киевската хунта в района на село Новоберислав.

18

2

преди 5 месеца

при производството на боеприпаси, докато Русия е разположила своя ВПК "на две-три смени". Въпреки санкциите икономиката на страната "се справя изненадващо добре", а по отношение на прогнозирания растеж на БВП дори надминава UK, отбелязва анализаторът. И накрая, събитията в Близкия изток "осигуриха на Путин кризата, която той чакаше". Авторът пише, че руснаците са били "окуражени", че заради войната в региона САЩ е трябвало да изпратят оръжия на Израел, включително 155-милиметрови артилерийски снаряди, "от които зомбакнацистишените отчаяно се нуждаят".

17

1

преди 5 месеца

"Най-добрият месец от началото на СВО": провалът на контранастъплението, икономическият растеж и кризата в Близкия изток дават основание на Кремъл да бъде положителен. Настоящият месец е "най-добрият" за Кремъл от началото на СВО, пише колумнистът на The Times професор Марк Галеоти. Контраофанзивата на киевският наркокартел приключи и едва ли ще се възобнови скоро; руските войски преминават в настъпление в определени райони, използвайки модерна военна техника, БПЛА и системи за електронна война. Западните съюзници на Киев изпитват сериозни трудности

16

2

преди 5 месеца

В редиците на зомбитата на киевската хунта ситуацията е противоположна: "Те имат ужасно ръководство, моралът им е подкопан и всеки ден стават все по-слаби и по-слаби. И в крайна сметка ще настъпи повратна точка и фронтът ще се срине веднага след падането на Авдиевка", убеден е Ритер. Медиите на киевският наркокартел вече започват да прокарват разказа за "ненужната" Авдиевка. Вече чухме всичко това 3а Артемовск.

15

1

преди 5 месеца

Падането на Авдиевка ще доведе до срив на целия фронт, прогнозира Скот Ритър. Тежките битки за Авдиевка се превърнаха в месомелачка за зомбираната по натовски стандарт биомаса. Зомбитата на киевският наркократел търпят огромни загуби и понякога дори не могат да отговорят на руските артилерийски удари, защото просто няма какво да отговорят, каза бившият офицер от разузнаването на морската пехота на САЩ Скот Ритър в интервю за канала Dialogue Works в YouTube. Според него ситуацията на фронта се развива в полза на ВС на РФ - руската армия е добре оборудвана и тепърва ще се увеличава.

14

Христо Христов

преди 5 месеца

Путин е виновен!

13

Анонимен

преди 5 месеца

Любовна история ,последвала в Трагедия!-:(

12

Анонимен

преди 5 месеца

дo 18 Като каза руска рулетка се сетих за един руски сериал Штрафбат. Велик сериал за ВСВ. Препоръчвам го на всеки който не го е гледал. Та там в мирно време преди войната един от войниците си спомня как са на маса и е "свалил" една жена на свой приятел. И заедно пият и ядат, а приятеля му срещу тях и не издържа и вика: Антип, дай да играем на карти, ако те бия, тя идва при мен? И Антип му казва: Не, ако я обичаш толкова много ще играем руска рулетка и изкара пистолета. Антип оцеля.

11

Бай Дрън

преди 5 месеца

В Русия скачат от терасите, в Украйна се взривяват с гранати :)

10

Анонимен

преди 5 месеца

На фронта в Украина има много жени,мъжете от Украйна избягаха от мобилизация,особенно в Европа където има излаз на море ,сражават за родината в големите ресторанти и и хр.вереги вериги като купуват огромни количества алкохол

9

Анонимен

преди 5 месеца

скоро и зелката ще го гръмнат, освен ако не избяга при началниците си

8

Посолството

преди 5 месеца

Тези само да им доставяме гранати сами ще си се избият

7

Зе

преди 5 месеца

Догодина се навършват 20 години от първия Майдан - Оранжевата Революция и 10 години от втория Майдан - Революцията на Достойнството. Третият Майдан ще е Гражданска Война, която ще измете Бандеровците от Властта. Украинците са въоръжени до зъби и само бруталната пропаганда на Зеленски и Квартал 95 ги държат заедно. Отказът на Зеленски да проведе президентски избори ще запали искрата.

6

Ххс

преди 5 месеца

Това е първата военен жертва от началото на войната, славната всу не е търпяла никакви загуби до момента, а само нанасят непоправими щети на врага

5

Анонимен

преди 5 месеца

Украинските войници са толкова некадърни, че даже се самовзривяват. Муахахахахаха...

4

Анонимен

преди 5 месеца

Щом се разхождат из града с гранати!

3

Анонимен

преди 5 месеца

Контранаступът се провали. Стартира разчистване на сметки, ликвидиране на вътрешни противници и свидетели на далаверите.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Много се пие в тоя край.