Снимка: БГНЕС
fallback

Русия предупреди Израел да избягва евентуални доставки на оръжия за Украйна, след като израелският премиер Бенямин Нетаняху заяви, че проучва въпроса, предаде Франс прес.

"Що се касае до доставки на оръжия за Украйна, ние не класираме страните по географски принцип. Ние казваме, че всички страни, които доставят оръжия, трябва да разберат, че ние разглеждаме тези оръжия като законни мишени за руските въоръжени сили", предупреди говорителката на руското министерство на външните работи Мария Захарова.

По-рано днес Нетаняху заяви, че неговата страна обмисля оказване на военна помощ за Украйна, като същевременно се предложи за посредник в конфликта.

"Всеки опит, реализиран или не, но обявен, за доставка на допълнителни оръжия, нови, или други, води и ще доведе до ескалация на тази криза. Всеки трябва да си даде сметка за това", подчерта Захарова, цитирана от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

64

Анонимен

преди 1 година

Добре че дойде демокрацията и някои хора излязоха от гетото и взеха да я хвалят защото нямат качества и не им се работи и преди са били още по зле

63

Анонимен

преди 1 година

Премахнати са ми мнения от вчера. Дори не ги помня. Какво толкова пречи.

62

Асен

преди 1 година

До коментар 22:Петльо, и ти май разказваш вицове тук :)))Каква толкова икономика имахме по време на социализма, а?Затова ли бяхме на светлинни години след Запада?? Още помня (тогава бях дете) как с брат ми подсмърчахме като сирачета пред Корекома на Рилски манастир за едно шоколадово яйце...Не знам дали всички помните,но тази велика икономика на социализма доведе България до фалит и ни докара до купонна система през 1990-а

fallback