Снимка: БГНЕС
fallback

Володимир Зеленски е "същият човек, който беше на 17 години", само че сега той се усмихва "много по-малко", написа Олена Зеленска в Twitter по повод рождения ден на съпруга си вчера.

Зеленска публикува усмихната снимка на двойката на 45-ия рожден ден на украинския президент.

"Често ме питат как сте се променили тази година. И винаги отговарям: "Той не се е променил. Той е същият. Същият човек, когото срещнах, когато бяхме на седемнайсет", пише тя.

"Но всъщност нещо се промени: сега се усмихвате много по-малко. Например, като на тази снимка...", допълва първата дама.

"Пожелавам ти да имаш повече поводи за усмивки. И знам какво е необходимо. Всички знаем. Достатъчно си упорит. Но най-важното е да сме достатъчно здрави. Така че, моля се, нека бъдем здрави! Искам да се усмихвам до теб завинаги. Дайте ми тази възможност!"

44-годишната Зеленска за първи път се запознава със съпруга си в училище в родния им град Криви Рог в Югоизточна Украйна и започват да се срещат в университета. Двойката сформира комедийна трупа и се жени през 2003 г.

Споделеното им чувство за хумор създаде "взаимна химия", каза Зеленска в интервю за Vogue.

I am often asked about how you have changed this year. And I always answer: "He haven't changed. He is the same. The same guy I have met when we were seventeen."
But actually, something has changed: you smile much less now. For example, like on this photo... 1/2 pic.twitter.com/fBUFXkFCIR

— Олена Зеленська (@ZelenskaUA) January 25, 2023

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

231

Анонимен

преди 1 година

Честит рожден Ден,господин президент Володомир Зеленски!!!яДа си жив и здрав и да ни зарадваш с колапса на империята на злото!Както Рейгьн и Вие ще останете в историята като победителя на човеконенавистната агресивна русия!Слава Украине!!!!

230

Анонимен

преди 1 година

45 г.под ботуша на миризливите ва...тенки не им стигнаха на нашите русофили та още желаят азиатския сво...лоч да се завьрне за нови 45г.!Би трябвало да си болен да милееш за заврьщането на сатрапите,опропастили страната и народа ти!А бе вие нормални ли сте?! Да живее Украйна! Долу русия-угнетителката на света!

229

Анонимен

преди 1 година

Е как няма да иска милата! Фрашкана с пари, живее в която си поиска държава, стъпи и в Давос като почетен гост! Пей сърце! Пък другите, е другите да му мислят!

fallback