231

Анонимен

преди 1 година

Честит рожден Ден,господин президент Володомир Зеленски!!!яДа си жив и здрав и да ни зарадваш с колапса на империята на злото!Както Рейгьн и Вие ще останете в историята като победителя на човеконенавистната агресивна русия!Слава Украине!!!!

230

Анонимен

преди 1 година

45 г.под ботуша на миризливите ва...тенки не им стигнаха на нашите русофили та още желаят азиатския сво...лоч да се завьрне за нови 45г.!Би трябвало да си болен да милееш за заврьщането на сатрапите,опропастили страната и народа ти!А бе вие нормални ли сте?! Да живее Украйна! Долу русия-угнетителката на света!

229

Анонимен

преди 1 година

Е как няма да иска милата! Фрашкана с пари, живее в която си поиска държава, стъпи и в Давос като почетен гост! Пей сърце! Пък другите, е другите да му мислят!

228

Анонимен

преди 1 година

Знаете каква "слава" им се носи на тези от Кривой рог. А на Олена скоро ще й истине мястото до Зеленски, ако не се е посигурила с някой и друг милион откраднат от Украйна или помощите за нея. Или ако не го държи с някоя тайна. Да му мислят обикновените украинци. И ние си избираме такива, дето са готови всичко да продадат заради личен интерес. После се оплакваме.

227

Анонимен

преди 1 година

Усмихвай се колкото си искаш Зеленска, но спри навсякъде да настояваш за оръжия, с които да убивате ХОРА!

226

Анонимен

преди 1 година

Кога Зеленски ще празнува 3-ят си милиярд , от ЕС ?

225

Анонимен

преди 1 година

Холокоста : Израел показа на Украйна къде има фашисти , в Русия , или бандеровците в Украйна , затова не помагат на Зеленски ...История , Историяя ..

224

Анонимен

преди 1 година

До МишоЗагубите на Русия , колко са според китайците

223

Прокаженият месия

преди 1 година

Зеления поне има съпруга. На Путин жена му избяга, преди много години.От тогава той ходи с Медведев на море.

222

Куклен театър,

преди 1 година

слаба пиеса...

221

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Съществото е доларов милионер, а може би милиардер вече, въртейки далавери с оръжие, фондове и с живота на хората в Украйна. Но след войната в Украйна, която рано или късно ще свърши, светът ще му стане тесен. Ще го търсят да си плати за престъпленията си.

220

Анонимен

преди 1 година

Как може тая да се ожени за това същество?

219

Анонимен

преди 1 година

"...Но най-важното е да сме достатъчно здрави. Така че, моля се, нека бъдем здрави!..." Очевидно някой има сериозни проблеми или може би зависимости. Така е, когато жена ти е родена блондинка и не знае какво да говори и какво не хахах

218

Мишо

преди 1 година

Днес китайското министерство на отбраната пусна своя нова статистика за загубите в конфликта. Счита се че ВСУ са понесли безвъзвратни загуби в жива сила възлизащи на 5000000 - 650000 човека. Това е най-резултативния конфликт в света до сега по количество унищожена жива сила само за 11 месеца.

217

Мишо

преди 1 година

Значи. Правим както са го правили древните тракийци. Изкопаваме им гробница ( те имат пари да си платят ) слагаме ги двамата с усмивки на лицата и ги погребваме.Мисля, че е страхотна идея. Не че това ще спре конфликта в усирайна но поне да изчезне този клоун и неприятната му женичка.

216

Днес

преди 1 година

Вагнер превзе мандра за кашкавал....

215

Анонимен

преди 1 година

Конвенцията за касетъчните боеприпаси, която влезе в сила през 2010 г., забранява използването им поради безразборната вреда, която могат да причинят на цивилното население. Но в Украйна фашистката *** използва такива боеприпаси, а Естония открито призовава за доставката им.

214

Анонимен

преди 1 година

Вчера бе нанесен удар по 4-ти цех на огнеопорният завод в Часов Яр. Съобщава се, че са използвани подобрени боеприпаси на РСЗО Торнадо С. Това са снаряди, които са регулируеми, имат подсилена бойна глава и се насочват чрез сателит. До вчера тези боеприпаси бяха в статут на прототипи и влязоха в масово производство. Всъщност Торнадо С се превърна в руски хаймар. Съобщава се, че Естония е поискала от Германия съгласие за доставка на Украйна на касетъчни боеприпаси.

213

Холивуд

преди 1 година

Господи каква драма. Направо се расплаках ! Сюжета е същият като на Адолф Хитлер и *** Браун ! Сценаристите забравиха да добавят и кучето на Оолена и Воолодомир.

212

Анонимен

преди 1 година

Руските войски отново се опитват да атакуват Спорни и Верхнекаменское. В Луганско направление фашистката *** обстрелва Рубижне и Кременная. ВС на РФ атакуват по земя Краснопоповка. Руската артилерия обстрелва Невски, Макеевка, Стелмаховка, Табаевка, Котляровка, Ивановка, Синковка и Двуречная.